Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Brak na nevidjeno 04.06.2020 Sladjana i Tomislav,Da li se suprotnosti privlace?

U emisiji Brak na nevidjeno koja se emituje u cetvrtak 4.jun 2020 godine na televiziji Pink u 22:30h,kao i cela emisija preko ovog sajta,mozete videti da li ce moci da se spoje Sladjana i Tomislav.Sladjana kako vidimo u najavi je malo zustrija i ekscentricna dok je Tomislav kazu u najavi pitoma osoba i stabilna,koji kako kaze ono sto kaze sada to isto ce reci i sledeci put,tako da su njih dvoje suste suprotnosti sto se tice temperamenta,koji kod Sladjane nije umeren dok je kod Tomislava umereniji.Tomislav je ostavljen od prve zene a Sladjana je pobegla od dva vencanja jer je kako kaze bila premlada i nisu imali decu a sto se tice toga kakav je muskarac pozeljan po njenom misljenju,sarmantan,pametan,mangup,iz dobre kuce na sta je voditeljka Milica zakljucila da ima tu dosta toga..Cela emisija bice postavljena umesto najave na ovom istom mestu.

Predlog knjige: Filipinska skupština. - Dakle, nakon četiri i po godine američke okupacije, u arhipelagu je uspostavljen suverenitet Sjedinjenih Država i otvoren je oblik vlade, jedinstven u istoriji kolonijalne uprave. Još je neophodno preduzeti još jedan korak u kontemplaciji Kongresa, koji će vladu Filipinaca još više učiniti vladom. Ovo je formiranje filipinskog sabora delegata ili predstavnika, izabranog narodnim glasanjem iz svih kristijanizovanih provincija arhipelaga. Nedavni popis Filipina formiraće osnovu za podelu ove zastupljenosti. Ova skupština deliće zakonodavnu vlast u svim pitanjima koja se odnose na hrišćanski narod Filipina i onih delova ostrva u kojima žive. Kada se ovaj korak preduzme, vlada Filipinskih ostrva biće kao tipičan i posebno američki oblik vlasti poznat kao teritorijalna. Teritorijalni oblik vlasti u Sjedinjenim Državama. - Američku uniju sačinjavaju brojne države ili zajednice koje su, iako se razlikuju po bogatstvu i broju stanovnika, potpuno jednake. Stanovnici ovih država politički formiraju američki suverenitet. Oni biraju predsjednika i Kongres, a preko svojih državnih zakona mogu mijenjati ili mijenjati oblik same američke države.
Brak na nevidjeno 04.06.2020 Sladjana i Tomislav,Da li se suprotnosti privlace? Brak na nevidjeno 04.06.2020 Sladjana i Tomislav,Da li se suprotnosti privlace? Reviewed by gledajte on June 04, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.