Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 04.06.2020 Slavlje,dolazak i Izjava Raznatovica posle rodjenja bebe.Natasa Bekvalac izjavila sa cim ima rat.Ana Nikolic izjavila u cemu je tajna uspeha.

U danasnjim emisijama Ekskluzivno i Premijera emitovane 4.jun 2020 godine na televizji Pink mozete pogledati skoro iste vesti i desavanja kao sto su slavlje i dolazak u domu Raznatovica povodom rodjenja malog Zeljka Raznatovica kao i utisci sa nastupa Natase Bekvalac i Ane Nikolic..Natasa Bekvalac u emisiji Ekskluzivno izjavila da najvise vodi rat sama sa sobom.Ana Nikolic u istoj emisiji otkrila da je za njen uspeh zasluzan rad,red i disciplina.Branka Blek Rouz otvorila klub.Slavlje u domu Raznatovic.Natasa Bekvalac o svojim ratovima.Ana Nikolic govori u tajni uspeha.Branka Blek Rouz otvorila klub.Premijera cela emisija.Predlog knjige: Uputstvo o engleskom jeziku. - Osnova ovog javnog uputstva je engleski jezik. To je rano odlučeno s obzirom na veliki broj filipinskih dijalekata, odsustvo zajedničkog maternjeg jezika ili literature i vrlo umereno poznavanje španskog jezika od strane bilo kog osim školovane klase. Sretan je Filipinac da je ovde uveden engleski jezik i da se njegovo znanje brzo širi. Poznavanje jezika je moć, a što se jezik više govori, veće je i posedovanje pojedinca koji ga stekne. Od svih svjetskih jezika, engleski se danas najčešće govori i najbrže se širi. Štaviše, engleski jezik je prevashodno jezik dalekog istoka. Od Iokohame do Australije i od Manile do Suezkog pregrada, engleski je uobičajeni medij komunikacije. Jezik je sličan poslu i diplomatiji. Filipinci, toliko željni učešća u čitavom užurbanom životu istočne Azije, tako ambicioznom da osjete svoj uticaj i sagledaju njihove savete, biće uskraćeni za sve ovo ukoliko ne savladaju ovaj moćni engleski jezik.
Premijera/Ekskluzivno 04.06.2020 Slavlje,dolazak i Izjava Raznatovica posle rodjenja bebe.Natasa Bekvalac izjavila sa cim ima rat.Ana Nikolic izjavila u cemu je tajna uspeha. Premijera/Ekskluzivno 04.06.2020 Slavlje,dolazak i Izjava Raznatovica posle rodjenja bebe.Natasa Bekvalac izjavila sa cim ima rat.Ana Nikolic izjavila u cemu je tajna uspeha. Reviewed by gledajte on June 04, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.