Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Da li korona virus ponovo preti da promeni region?Pogledajte koliko je zdrav pcelinji vazduh.Trecina proizvedene hrane se baci.

U danasnjem jutarnjem programu televizije Prva Jutro,emitovane 9.jun 2020 godine mozete da pogledate neke od tema i vesti kao sto su i te da je u zadnjih nekoliko dana povecan broj obolelih od korona virusa.Pojavila su se i takozvana nova zarista u studentskom domu na Karaburmi u Beogradu,Tutinu, Novom Pazaru.Da li opet moze doci do veceg prosirenja zaraze,da li su novi slucajevi nesto sto je redovno i tipicno cirkulisanje kao kod obicnog gripa ili ipak nije redovno ili tipicno,koliko smo se opustili sto se tice mera distance i ostalih propisanih mera,odgovarao je za emisiju prof.dr.Branislav Tiodorovic,epidemiolog.Najnovija vrsta terapije naziva se terapija iz kosnice ili udisanje pcelinjeg vazduha.Jedna od takvih terapija sprovodi se na Zlatiboru u api komorama,pcelinji vazduh je lekovit za svaki organ u organizmu a terapija traje 20 minuta.Nazivaju je prirodnom apotekom jer iz nje izlaze aromaticni mirisi propolisa,meda i polena.U prilogu mozete pogledati kome se preporucuje terapija.Neverovatna vest jeste da se cak trecina hrane u celom svetu baci,pored svih apela da se pomogne zemljama koje vode borbu za hranu i za koje non stop idu paketi pomoci u isto vreme,na drugom mestu hrana se jednostavno receno baca.Da li nam se korona ponova vraca?
Terapija iz kosnica,lekovito udisanje pcelinjeg vazduha.
Trecina hrane u svetu se baci.
Predlog knjige: Gospođica Lavish - jer to je bilo ime pametne dame - skrenula je udesno, duž sunčanog pluća Arno. Kako divno toplo! Ali vetar niz sporedne ulice sekao kao nož, zar ne? Ponte alle Grazie - posebno zanimljivo što ga je Dante spomenuo. San Miniato - lep i zanimljiv; raspelo koje je poljubilo ubicu - gospođica Honeichurch bi se sećala priče. Muškarci na reci su pecali. (Neistina; ali tada je i većina informacija.) Zatim je gospođica Lavish zaronila ispod luka belih bikova, i ona je stala, pa plakala: "Miris! pravi firentinski miris! Svaki grad, neka vas naučim, ima svoj miris. " "Da li je to vrlo lep miris?" rekla je Luci koja je od majke naslijedila groznicu prema prljavštini. „Ne dolazi u Italiju radi lepote“, bila je retort; „Jedan dolazi za život. Buon giorno! Buon giorno! ” klanjajući se desno i levo. „Pogledajte onu predivnu vinsku košaricu! Kako vozač bulji u nas, draga, jednostavna dušo! " Tako je gospođica Lavish nastavila ulicama grada Firenca, kratka, lepršava i razigrana poput mačića, mada bez milosti mačeta. Bilo je poslastica da devojka bude sa bilo kim tako pametnim i tako veselim; a plavi vojni ogrtač, kakav je nosio italijanski oficir, samo je povećao osećaj svečanosti. „Buon giorno! Uzmite reč starice, gospođice Luci: nikada se nećete pokajati zbog malo uljudnosti prema svojim inferiorima. To je prava demokratija. Iako sam i ja pravi radikal. Eto, sada ste šokirani. " "Zaista nisam!" uzviknula je Luci. „I mi smo radikali. Moj otac je uvek glasao za gospodina Gladstone-a, dok se nije toliko plašio Irske. " "Vidim, vidim. A sada ste prešli na neprijatelja. "
Da li korona virus ponovo preti da promeni region?Pogledajte koliko je zdrav pcelinji vazduh.Trecina proizvedene hrane se baci. Da li korona virus ponovo preti da promeni region?Pogledajte koliko je zdrav pcelinji vazduh.Trecina proizvedene hrane se baci. Reviewed by gledajte on June 09, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.