Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 09.06.2020 Da li ce Ognjen Amidzic uci u zadrugu 4? Katarina Grujic kaze da zeli omadjijan mozak.Sofija Milosevic trudna priredila skandal Luki Jovicu.Mia Borisavljevic govori da peh nije pokvario zabavu.

U danasnjim Ekskluzivno i Premijera emisijama koje su emitovane 9.jun 2020 godine na televiziji Pink,mozete pogledati Katarinu Grujic koja je za emisiju Ekskluzivno,izjavila da bi zelela da joj novi decko omadjija mozak ili narodski receno da je osvoji totalno.Kakav skandal je trudna Sofija Milosevic priredila fudbaleru Luki Jovicu.U obe emiisje izjavu je dala Mia Borisavljevic za koje je govorila da joj nikakav peh nije mogao pokvariti rodjendansku proslavu.Takokodje je i Ognjen Amidzic pricao o tome da li ima tajni u braku i da nije ocekivao slavu u Americi kao i o tome da li ce uci u zadrugu 4.Katarina Grujic zeli da joj novi decko omadjija mozak.
Peh nije pokvario rodjendansku zabavu Mie Borisavljevic.
Ognjen Amidzic pricao o ulasku u Zadrugu 4 kao i o neocekivanoj slavi u Americi.
Sta je napravila Sofija Milosevic?
Premijera cela emisija.
Predlog knjige: Zatim je usledio razgovor, ne baš nepoznatim linijama. Gospođica Bartlett je, na kraju krajeva, bila pomalo umorna i mislila je da će trebati bolje jutro da se nastane; osim ako Luci uopšte ne bi volela da izađe? Luci bi radije volela da izađe, jer je to bio njen prvi dan u Firenci, ali, naravno, mogla je i sama. Gospođica Bartlett nije mogla to da dozvoli. Naravno da bi svugdje bila u pratnji Luci. Oh, sigurno ne; Luci bi stala sa rođakom. O, ne! to nikad ne bi uspelo. O da! U ovom trenutku je pametna dama upala. „Ako vas muči gospođa Grundi, uveravam vas da možete zanemariti dobru osobu. Budući da je Englez, gospođica Honeichurch će biti savršeno bezbedna. Italijani razumeju. Moja draga prijateljica Contessa Baroncelli ima dvije kćeri, a kad ne može s njima poslati sluškinju u školu, umjesto toga ih pušta u mornarske kape. Svako ih uzima na engleski, vidite, pogotovo ako im je kosa čvrsto zategnuta. " Gospođica Bartlett nije bila uverena u sigurnost kćeri Contessa Baroncelli. Bila je odlučna da uzme Luci i glava nije tako loša. Pametna dama je tada rekla da će provesti dugo jutro u Santa Croceu, a ako i Luci dođe, bila bi presretna. "Vodiću vas dragim, prljavim putom unazad, gospođice Honeichurch, i ako mi donesete sreću, imaćemo avanturu." Luci je rekla da je to najljubaznije, i odmah otvorila Baedeker da vidi gde je Santa Croce. "Tut tut! Miss Luci! Nadam se da ćemo vas uskoro osloboditi od Baedekera. Da, ali dodiruje površinu stvari. Što se tiče prave Italije - on to ni ne sanja. Pravu Italiju možemo naći samo posmatranjem pacijenata. " Ovo je zvučalo veoma zanimljivo, a Luci je požurila za doručkom i započela sa svojom novom prijateljicom. Italija je konačno stigla. Cocknei Signora i njena djela su iščezli kao loš san.
Premijera/Ekskluzivno 09.06.2020 Da li ce Ognjen Amidzic uci u zadrugu 4? Katarina Grujic kaze da zeli omadjijan mozak.Sofija Milosevic trudna priredila skandal Luki Jovicu.Mia Borisavljevic govori da peh nije pokvario zabavu. Premijera/Ekskluzivno 09.06.2020 Da li ce Ognjen Amidzic uci u zadrugu 4? Katarina Grujic kaze da zeli omadjijan mozak.Sofija Milosevic trudna priredila skandal Luki Jovicu.Mia Borisavljevic govori da peh nije pokvario zabavu. Reviewed by gledajte on June 09, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.