Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Drugo ime ljubavi 7 i 8 epizoda - Saznala je identitet

18.jun 2020 godine Prva televizija 19:15h : Luka je saopstio porodici Krpan da se je Sasa mrtav.Porodica je u soku i ne moze da dodje sebi,dok Luka zbog toga likuje jer mu je umro polubrat.Medjutim stvar se preokrece kada Julija saopsti da je Sasa ipak preziveo.Dok je Mariji drago sto joj je sin ziv,Loli nije svejedno zbog toga jer to sve sada komplikuje stvari.Ali to nije jedini problem,Marija je Lolu prepoznala iako je Lola promenila identitet.Lola je nagovara da joj da drugu sansu da bi pronasla sina pomocu laznog identiteta.

Predlog knjige: Jer se pravi događaj - ma kakav bio - dogodio, ne u Loži, već pored reke. Ponašati se divlje pri pogledu smrti oprostivo je. Ali, o tome kasnije raspravljati, prelaziti iz diskusije u tišinu, a kroz tišinu u simpatiju, to je greška, ne prestrašene emocije, već čitave građe. Doista je bilo nešto krivo (mislila je) u njihovom zajedničkom razmatranju sjenovitog potoka, u zajedničkom zamahu koji ih je pretvorio u kuću bez prenošenja pogleda ili reči. Ovaj osećaj opakosti je u početku bio blag. Skoro se pridružila zabavi u Torre del Gallo. Ali svaki put kada je izbegavala Georgea postajalo je sve imperativnije da ga treba ponovo izbegavati. I sada nebeska ironija, radeći preko svog rođaka i dvojice sveštenika, nije naterala da napusti Firencu sve dok nije izvela ovu ekspediciju sa njim po brdima. U međuvremenu, gospodin Eager držao ju je u civilnoj obrani; njihov mali tiff je bio gotov. „Dakle, gospođice Honeichurch, putujete? Kao student umetnosti? " "Oh, draga moja, ne ... oh, ne!" „Možda kao studentica ljudske prirode“, umešala se gospođa Lavish, „kao ja?“ "O, ne. Ovde sam kao turista. " "Oh, zaista", rekao je gospodin Eager. „Jesi li zaista? Ako me ne smatrate bezobraznim, mi stanovnici ponekad ni malo ne sažaljevamo vas siromašne turiste - predaju se kao paket pošiljke od Venecije do Firence, od Firence do Rima, žive zajedno uspravno u pansionima ili hotelima, sasvim nesvesni svega što je izvan Baedekera, njihova jedina anksioznost da se 'završe' ili 'prođu' i nastave negde drugde. Rezultat toga je da oni mešaju gradove, reke i palače u jednom neraskidivom vrtlogu. Znate onu američku devojčicu iz Punča koja kaže: „Reci, tata, šta smo videli u Rimu?“, A otac mu odgovara: „Zašto, pretpostavljam da je Rim mesto gde smo videli mlađeg psa.“ Putuje za vama. Ha! ha! ha! " "Potpuno se slažem", rekla je gospođica Lavish, koja je nekoliko puta pokušala da prekine svoju neslavnu duhovitost. "Uskost i površnost anglosaksonskog turista nije ništa drugo nego pretnja."
Drugo ime ljubavi 7 i 8 epizoda - Saznala je identitet Drugo ime ljubavi 7 i 8 epizoda - Saznala je identitet Reviewed by gledajte on June 18, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.