Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 18.06.2020 Serija o Jeleni Marjanovic i ko ce je glumiti?Ana Nikolic otkrila kako je smrsala.Cipka hoce da se skine gola.

U danasnjim emisijama Premijera i Ekskluzivno koje su emitovane na Pink televiziji,mozete pogledati u emisiji Premijera misljenje Ane Bekute povodom prvog online koncerta koji je odrzala pred najvise 80.000 ljudi.To je uporedila sa Marakanom.Mlada pevacica Angellina snimila i objavila pesmu "Tebe samo hocu".Vlasnik Pink kompanije Zeljko Mitrovic urucio nagrade "Heroji Beograda" svima koji su tokom prethodnih meseci za vreme karantina i problema zbog korona virusa,uradili dobra humana dela i pomagali svima kojima je bilo potrebno.U emsiiji Ekskluzivno mozete pogledati misljenje Aleksandre Prijovic o pojavljivanju u seriji,zahvatu skidanja mladeza.kao i o tome da je bila na kastingu za ulogu Jelene Marjanovic ali se premislja oko uloge zbog sujeverja.Medju potencijalnim kandidatkinjama za ulogu su Tanja Savic,Indira Aradinovic Indy i Dusica Grabovic.Cipka izjavila da ce se skinuti gola pred ekskluzivnom kamerom.Ana Nikolic otkrila kako je smrsala.
Snima se serija O Jeleni Marjanovic.

Ana Nikolic priznala kako je smrsala.

Cipka izjavila da ce se skinuti gola pred ekskluzivnom kamerom.

Premijera cela emsija.

Predlog knjige: "Sasvim tako. Sada je engleska kolonija u Firenci, gospođice Honeichurch - i prilično je velika, mada, naravno, ne sve podjednako - nekolicina je ovde, na primer, za trgovinu. Ali veći deo čine studenti. Ladi Helen Laverstock trenutno je zaposlena zbog Fra Angelico-a. Spominjem njeno ime jer prolazimo pored njene vile s leve strane. Ne, to možete videti samo ako stojite - ne, ne stojite; padćeš Veoma je ponosna na tu gustu živicu. Unutra, savršeno izolovanje. Neko bi mogao da se vrati šest stotina godina. Neki kritičari smatraju da je u njenoj bašti bila scena Dekamerona, što joj daje dodatno zanimanje, zar ne? " "Zaista!" povikala je gospođica Lavish. "Reci mi, gde smeštaju prizor tog divnog sedmog dana?" Ali gospodin Eager nastavio je da kaže gospođici Honeichurch da je s desne strane živeo gospodin Somebodi Something, Amerikanac najboljeg tipa - toliko retkog! - i da su Somebodi Elses bili dalje niz brdo. „Bez sumnje znate njene monografije u seriji„ Mediaeval Bivais “? Radi u Gemistus Pletho. Ponekad dok pijem čaj na njihovim predivnim terenima čujem kako se preko zida električni tramvaj vijuga po novoj cesti sa gomilom vrućih, prašnjavih, neinteligentnih turista koji će „raditi“ Fiesole za sat vremena kako bi mogli kažu da su bili tamo, a ja mislim - mislim - mislim kako malo misle što im je tako blizu. " Tokom ovog govora dve figure na kutiji sramotno su se međusobno bavile. Luci je spala zavisti. S obzirom da žele da se loše ponašaju, bilo im je prijatno kad to mogu učiniti. Oni su verovatno bili jedini koji uživaju u ekspediciji. Kočija se s mučnim trzajima kretala kroz Pijacicu u Fiesole i na put Settignano. „Klavir! klavir! ” rekao je gospodin Eager, elegantno mašući rukom nad glavom. "Va bene, signore, va bene, va bene", kruni vozač i ponovo diže svoje konje. Sada su gospodin Eager i gospođica Lavish počeli da razgovaraju jedni protiv drugih o temi Alessio Baldovinetti. Da li je on bio uzrok renesanse ili je to bila jedna od njenih manifestacija? Drugi prevoz je ostavljen. Kako se tempo povećavao u galopu, veliki, dremljivi oblik g. Emersona bacao se na kapelana uz regularnost mašine. „Klavir! klavir! ” rekao je on mučeničkim pogledom na Luci.
Premijera/Ekskluzivno 18.06.2020 Serija o Jeleni Marjanovic i ko ce je glumiti?Ana Nikolic otkrila kako je smrsala.Cipka hoce da se skine gola. Premijera/Ekskluzivno 18.06.2020 Serija o Jeleni Marjanovic i ko ce je glumiti?Ana Nikolic otkrila kako je smrsala.Cipka hoce da se skine gola. Reviewed by gledajte on June 18, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.