Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Paparazzo lov 17.06.2020 Kako se Zilha birne o deci? Dara Bubamara vozi najskuplji auto.Ana Nikolic u pokislom izdanju.Jana i Indy vidljivo smrsale.

Cela emisija Paparazzo lov koja se emitovala na televiziji Pink 17.jun 2020 godine u 22:30h,prikazane su javne licnosti u izdanjima koje se ne mogu videti kada gostuju u emisijama i drugim sou programima.Bivsa supruga Ede koji je ucesnik Zadruge 3 Zilha,snimljena kako se brine o deci.Prikazan je i auto od Dare Bubamare za koji je procenjen da je najskuplji od svih na estradi.Vendi koja se nije dugo videla u medijima prikazano je sta radi i kako izgleda sada.Ana Nikolic pokisla kao mis sto je i prikazano u emisiji.Da se moze smrsati uz dobru volju ili operaciju zeluca pokazale su Jana koja je smrsala preko 20kg i Indy koja je posle operacije zeluca smrsala 15kg.Aca Zivanovic snimljen sa porodicom.Peja kupio novu mecku,dvadeset godina mladjoj zeni.Ana Kokic vredna i sama je usisala svoj studio za trening.Cela emisija.

Zilha snimljena sa decom.
Ana Nikolic pokisla kao mis.

Jana smrsala 20kg.

Indy smrsala 15kg.

Najskuplji auto na estradi Dare Bubamare.

Ostali snimci,mozete sacekati posle svakog snimka da se ucita sam ili sami pritisnete na playlist i pogledajte snimke.

Predlog knjige: Dodatna ljutnja naterala ga je da se ljutito okrene na svoje mesto. Phaethon, koji je već neko vreme nastojao da poljubi Persefonu, tek je uspeo. Nastao je mali prizor, koji je, kako je gospođica Bartlet rekla nakon toga, bio najneprijatniji. Konji su zaustavljeni, ljubavnicima je naređeno da se odvoje, dečak je izgubio gubitak, devojčica je odmah trebalo da se sruši. "Ona je moja sestra", rekao je, okrećući se na njih zlobnim očima. Gospodin Eager je pokušao da mu kaže da je lažov. Phaethon je visio niz glavu, ne na osnovu optužbi, već na njen način. U ovom trenutku gospodin Emerson, kojeg je probudio šok od zaustavljanja, izjavio je da se ljubavnici ni na koji način ne bi trebali razdvajati, i potapšao ih po leđima kako bi označio njegovo odobrenje. I gospođica Lavish, iako nije želela da ga savezuje, osećala se dužnom da podrži stvar boemije. "Svakako bih im to dozvolila", plakala je. „Ali usuđujem se reći da ću dobiti oskudnu podršku. Uvek sam leteo pred konvencijama celog života. To je ono što ja zovem avantura. " "Ne smemo podnijeti", rekao je gospodin Eager. „Znao sam da pokušava. Tretira se kao da smo stranka Kukovih turista. " "Sigurno ne!" rekla je gospođica Lavish, a njen bahatost vidno opada. Drugi prevoz se privukao iza, a razumni gospodin Beebe povikao je da će se nakon ovog upozorenja par sigurno pobrinuti kako treba. "Ostavite ih na miru", molio je gospodin Emerson kapelana, kome se nije divio. „Da li nalazimo sreću toliko često da bismo je trebali isključiti iz kutije kada tamo sednemo? Da nas vole ljubavnici - Kralj nam može zavideti, a ako ih delimo to je više poput svetogrđa nego svega što znam. " Ovde se čuo glas gospođice Bartlett koji je govorio da se gomila počela okupljati. Gospodin Eager, koji je patio od previse tečnog jezika umesto odlučne volje, bio je odlučan da se sasluša. Opet se obratio vozaču. Italijan u ustima Italijana je dubokouglasni tok, sa neočekivanim kataraktama i balvanima koji bi ga sačuvali od monotonije. U ustima gospodina Eagera to više nije ličilo na kiselu zviždanu fontanu koja se igrala sve više i više, sve brže i brže, i sve oštrije, dok naglo nije bila isključena jednim klikom. "Signorina!" rekao je čovjek Luci kad je prikazivanje prestalo. Zašto bi se obraćao Luci? "Signorina!" odjeknuo je Persefonom u njenom slavnom kontraltu. Pokazala je na drugi vagon. Zašto? Na trenutak, dve devojke su se pogledale. Tada je Persefon pao iz kutije.
Paparazzo lov 17.06.2020 Kako se Zilha birne o deci? Dara Bubamara vozi najskuplji auto.Ana Nikolic u pokislom izdanju.Jana i Indy vidljivo smrsale. Paparazzo lov 17.06.2020 Kako se Zilha birne o deci? Dara Bubamara vozi najskuplji auto.Ana Nikolic u pokislom izdanju.Jana i Indy vidljivo smrsale. Reviewed by gledajte on June 18, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.