Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Drugo ime ljubavi epizoda 11 i 12 - Pred svima je rekla da je ona verenica.

20.jun 2020 godine na televiziji Prva u 19:15h: Sasu u vilu Krpan,vozi Bruno.Sa Krpanima za istim stolom primorane su da sede Lola i Marija u medjuvremenu se pojavio Sasa i cuo je da je veren za zenu koja mu je spasila zivot,Anu Tomic.Marija je precutala i nista nije rekla pred porodicom i Karlom, kada je Lola slagala da je ona verena za Sasu.Dok Julija zeli da proslavi Sasin povratak,Lola zeli da se on vrati u bolnicu.Cela epizoda 11 i 12 bice prikazane veceras 20.jun 2020 godine na televiziji Prva u 19:15h.

Predlog knjige: Kiša i mrak su se spojili. Dvije dame su se zgrčile pod neodgovarajućim suncobranom. Začuo se bljesak munje, a gospođica Lavish koja je bila nervozna, vrisnula je iz kolica ispred. Sledećeg treptaja je i Luci vrisnula. Gospodin Eager se profesionalno obratio njoj: „Hrabrost, gospođice Honeichurch, hrabrost i vera. Ako mogu tako reći, u ovom užasu elemenata ima nečeg gotovo bogohulnog. Da li ozbiljno pretpostavljamo da su svi ovi oblaci, sav ovaj ogromni električni ekran, jednostavno pozvani u postojanje da bi ugasili vas ili mene? " "Ne, naravno-" „Čak i sa naučnog stanovišta, šanse da nas neko pogodi su ogromne. Čelični noževi, jedini predmeti koji mogu privlačiti struju, su u drugom vagonu. I, u svakom slučaju, beskrajno smo sigurniji nego ako hodamo. Hrabrost - hrabrost i vera. " Pod prostirkom, Luci je osetila ljubazan pritisak ruke rođaka. Ponekad je naša potreba za simpatičnom gestom toliko velika da nas nije briga šta tačno označava ili koliko ćemo možda morati da platimo za to posle. Gospođica Bartlett je tim vremenskim vežbanjem svojih mišića stekla više nego što bi dobila u satima propovedanja ili unakrsnog ispitivanja. Obnovila ga je kada su se dve kočije zaustavile, pola u Firenci. "Gospodin. Željno! “ zvao g. Beebe. „Želimo vašu pomoć. Da li ćete tumačiti za nas? " "George!" povikao je gospodin Emerson. „Pitajte svog vozača kojim putem je George krenuo. Dečak može izgubiti put. Možda će biti ubijen. " „Idite, gospodine Eager,“ rekla je gospođica Bartlett, „ne pitajte našeg vozača; naš vozač nije od pomoći. Idite i podržite siromašnog gospodina Beebe-a - on je skoro pao. “ "Možda je ubijen!" povikao je starac. "Možda je ubijen!" "Tipično ponašanje", rekao je kapelan dok je izlazio iz kočije. „U prisustvu stvarnosti, takva osoba se uvek raspada.“ "Šta on zna?" šapne Luci čim su ostale same. "Charlotte, koliko g. Eager zna?"
Drugo ime ljubavi epizoda 11 i 12 - Pred svima je rekla da je ona verenica. Drugo ime ljubavi epizoda 11 i 12 - Pred svima je rekla da je ona verenica. Reviewed by gledajte on June 20, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.