Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Porodici Savic vracena usvojena devojcica.Vracara uhapsena zbog prevare od 5.000 evra.Sve vise zarazenih korona virusom,ima li razloga za brigu?

U danasnjem jutarnjem programu Jutro 19.jun 2020 godine,koja se emituje na televiziji Prva svakog dana,mozete da pogledate i neke od sledecih tema koje su aktuelne.Devojcica koju je usvojila porodica Savic i kojima je bila oduzeta od strane socijalnih radnika,ponovo je vracena porodici i time je resen slucaj koji je bio tema dana zadnjih desetak dana.

Kod Bijeljine je uhapsena vracara,srpska drzavljanka zbog prevare od 5.000 evra.Postavlja se pitanje zasto se odredjeni broj gradjana odlucuje da trazi spas za neke probleme kao sto su zdravstveni,ljubavni,porodicni..kod odredjenih vracara,gatara i vidovnjaka i daju tolike pare a ne zna se ni ko je prevarant a ko lakoveran kao i da li je moguce da neko moze da baci vradzbinu ili omadjija.U studiju jutarnjeg programa Jutro bili su prof. dr Kristina Brajevic Car, Jasna Jojic i Vladimir Pekic,koji su govorili o toj temi.
Zadnjih dana vidimo povecan broj pozitivnih na korona virus.Da li postoji razlog za zabrinutost jer se broj ne smanjuje nego naprotiv povecava i sta o tome kaze imunolog dr Srdja Jankovic, gost jutarnjeg programa Jutro na televiziji Prva,koji preporucuje distanciranje i nosenje maski da bi se broj zarazenih sto vise spustio,da se ne bi desio veci boj zarazenih.Devojcica ponovo vracena porodici Savic.
Vracara uhapsena zbog prevare od 5.000 evra.
Imunolog dr.Srdja Jankovic govori o tome da li treba brinuti zbog povecanja zarazenih.Predlog knjige: Neka komplikovana igra igrala se popodne niz brdo. Luci je polako otkrivala šta je to i kako tačno igrači postavili po strani. Gospodin Eager susreo ih je sa ispitivanjem. Charlotte ga je odvratila s mnogo malih razgovora. Gospodinu Emersonu, koji traži svog sina, rečeno je gde će ga naći. Gospodinu Beebeu, koji je nosio žestok vid neutralnosti, ponuđeno je da prikupi frakcije za povratak kući. Postojao je opšti osećaj zezanja i zbunjenosti. Pan je bio među njima - ne veliki bog Pan, koji je sahranjen ovih dve hiljade godina, već mali bog Pan, koji predsedava društvenim potezima i neuspešnim izletima. Gospodin Beebe je sve izgubio, i pojeo je u samoći čaj od čaja koji je doneo kao prijatno iznenađenje. Gospođica Lavish izgubila je gospođicu Bartlett. Luci je izgubila g. Eagera. Gospodin Emerson je izgubio Georgea. Gospođica Bartlett je izgubila trg. Phaethon je izgubio igru. Ta poslednja činjenica je bila nesporna. Popeo se na kutiju drhtavu, s ovratnikom gore, proricajući brz pristup lošem vremenu. "Pustimo nas odmah", rekao im je. "Signorino će hodati." "Skroz? Biće satima ", rekao je gospodin Beebe. „Očigledno. Rekao sam mu da je to nepromišljeno. " Ne bi nikoga gledao u lice; možda ga je poraz naročito pogubio. Samo je on vešto igrao, koristeći čitav svoj instinkt, dok su ostali koristili delove svoje inteligencije. Sam je razjasnio šta su stvari i šta je želeo da budu. Sam je protumačio poruku koju je Luci prije pet dana dobila sa usana umirućeg čovjeka. Persefona, koja pola svog života provodi u grobu - mogla je to i da protumači. Ne baš ovi Englezi. Znanje stiču polako, a možda i prekasno. Mišljenja taksista, međutim, retko utiču na živote njegovih poslodavaca. Bio je najkompetentniji protivnik gospođice Bartlett, ali beskrajno najmanje opasan. Po povratku u grad on i njegov uvid i znanje više neće problematizirati engleske dame. Naravno, bilo je najneprijatnije; videla je njegovu crnu glavu u grmlju; mogao bi od nje napraviti priču o kafani. Ali na kraju krajeva, šta imamo sa kafanama? Prava pretnja pripada sobi za crtanje. Mislila je gospođica Bartlett iz sobe iz svlačionice dok je putovala prema dolje zalazećeg sunca. Luci je sjedila kraj nje; Gospodin Eager je sjedio nasuprot, pokušavajući da joj uhvati pogled; bio je neodređeno sumnjičav. Govorili su o Alessiou Baldovinettiju.
Porodici Savic vracena usvojena devojcica.Vracara uhapsena zbog prevare od 5.000 evra.Sve vise zarazenih korona virusom,ima li razloga za brigu? Porodici Savic vracena usvojena devojcica.Vracara uhapsena zbog prevare od 5.000 evra.Sve vise zarazenih korona virusom,ima li razloga za brigu? Reviewed by gledajte on June 19, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.