Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 19.06.2020 Sladoled od banane,limunada,vocni smutiji,dalgona kafa,kafa u kornetu,

U danasnjoj poslednjoj emisiji ove sezone Prakticna zena emitovana 19.jun 2020 godine na Prvoj televiziji u 16:30h,spremalo se mnogo ukusnog i okrepljivog.Uz veselu muziku i zabavu Tijana i Biljana ili kako ih je nazvala voditeljka Natasa kafoholicarke uz smeh zezanje i muziku spremale su kafu na vise nacina za okrepljenje.Dalgone kafa,kafa u kornetu i zele kafa.Uz jos vecu ekipu u poslednjem segmentu poslednje emisije u ovoj sezoni,mozete da pogledate kako spremaju ukusne polastice, sladoled od banane, koktel od kokosa i ananasa, vocni smutiji, limunade.
Dalgone kafa,zele kafa,kafa u kornetu.

Koktel od kokosa i ananasa,vocni smutiji,sladoled od banane,limunada.
Predlog knjige. On se poklonio Sigurno. Prvo dobri ljudi, ljubičice kasnije. Žustro su nastavili kroz rast, koji je postajao sve gušći i deblji. Bližile su se na ivici rtve i pogled je krao oko njih, ali smeđa mreža grmlja razbila ga je u bezbroj komada. Bio je zaokupljen cigaru i u zadržavanju plemenitih gomila. Radila se svom bekstvu od dosadnosti. Ni korak, ni grančica, nisu joj bili nevažni. "Šta je to?" U šumi je bilo glasa, u daljini iza njih. Glas gospodina željnog? Slegnuo je ramenima. Neznanje Italijana ponekad je upečatljivije od njegovog znanja. Nije ga mogla naterati da shvati da su im možda nedostajali sveštenici. Pogled se konačno formirao; mogla je prepoznati rijeku, zlatnu ravnicu i druga brda. "Eccolo!" uzviknuo je. Istog trenutka zemlja je popustila i uz plač pala je iz šume. Svetlost i lepota su je obuzimale. Pala je na malo otvorenu terasu, koja je od kraja do kraja bila prekrivena ljubičicama. "Hrabrost!" - povika drugarica koja je sada stajala nekih šest metara iznad. "Hrabrost i ljubav." Nije odgovorila. Tlo je s njezinih nogu naglo nagnulo pogled, a ljubičice su se spuštale niz rijeke i potoke i katarakte, navodnjavajući obronke obronka plavom bojom, okrećući se oko stabljika drveća, skupljajući se u bazenima u udubljenjima, prekrivajući travu mrljama azurne pjene. Ali više nikada nisu bili u takvoj bujnosti; ova terasa bila je glava, prvobitni izvor iz kojeg je ljepota nalijevala vodu vodom. Stojeći na ivici, poput plivača koji se priprema, bio je dobar čovek. Ali on nije bio dobar čovek koji je ona očekivala, a bio je sam. George se obratio zvuku svog dolaska. Na trenutak ju je zamišljao kao jednu koja je pala s neba. Ugledao je blistavu radost na njenom licu, video je cveće koje se tuklo na njenoj haljini u plavim talasima. Grmlje iznad njih zatvorilo se. Brzo je krenuo napred i poljubio je. Prije nego što je uspjela progovoriti, gotovo prije nego što je osjetila, oglasio se glas, „Luci! Luci! Luci! ” Životnu tišinu prekršila je gospođica Bartlett koja je stajala smeđa na pogledu.
Prakticna zena 19.06.2020 Sladoled od banane,limunada,vocni smutiji,dalgona kafa,kafa u kornetu, Prakticna zena 19.06.2020 Sladoled od banane,limunada,vocni smutiji,dalgona kafa,kafa u kornetu, Reviewed by gledajte on June 19, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.