Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 19.06.2020 Teodora Dzehverovic otkrila ko je Devito.Sasa Matic izjavio kako reaguje na Lukasove pesme.Mateu Milosavljevic smuvao Trojpec.

U emisiji Ekskluzivno i Premijera emitovanoj na televiziji Pink 19.jun 2020 godine,mozete pogledati u emisiji Ekskluzivno sta je Teodora Dzehverovic izjavila ko je Devito.Sasa Matic govorio koja ga muzika pogadja i posebno izdvojio pesme Ace Lukasa uz koje zargonski receno luduje.Glumac Milos Petrovic poznat kao Trojpec,odnedavno zivi zajedno sa glumicom Mateom Milosavljevic sa kojom je vec odavno u vezi.Oboje glume u popularnim serijama koje su aktuelne i za koje se ima u planu i druga sezona.


Teodora Dzehverovic otkrila ko je Devito.Sasa Matic luduje uz pesme Ace Lukasa.Odnedavno posle dosta vremea u vezi,sada i zajedno zive Trojpec i Matea Milosavljevic.Predlog knjige: „Luci; bez trenutka sumnje, Luci. Tlo će učiniti za mene. Stvarno već godinama nisam imao reumu. Ako osetim da dolazi, ustaću. Zamislite osećanja vaše majke ako vam dozvolim da sednete na mokru u svom belom platnu. " Snažno je sjela tamo gdje je tlo izgledalo posebno vlažno. „Evo nas, svi smo se oduševili. Čak i ako mi je haljina tanja, neće se pokazati toliko, biti smeđa. Sedite draga; previše ste nesebični; ne dovoljno se tvrdite. " Pročistila je grlo. „Ne budite uznemireni; ovo nije prehlada To je najmanji kašalj, a imao sam ga tri dana. To uopšte nema veze sa sedenjem ovde. " Postojao je samo jedan način rešavanja situacije. Po završetku pet minuta Luci je krenula u potragu za gosp. Beebeom i g. Eagerom, osvojenim od trga mackintosh. Obratila se vozačima, koji su se prostirali u kolicima, mirisali jastuke cigarama. Zlobni mladić, koščasti mladić obasjan crnim suncem, ustao je da bi je pozdravio iz ljubaznosti domaćina i garancije rođaka. "Golub?" reče Luci, nakon mnogo zabrinute misli. Lice mu se osvetlilo. Naravno da je znao gde. Ni do sada. Ruka mu je progutala tri četvrtine horizonta. Trebao je samo pomisliti da zna gde. Prstima je pritisnuo vrhove prstiju, a zatim ih gurnuo prema njoj, kao da curi vidljivim ekstraktom znanja. Više se činilo neophodnim. Šta je bio italijanski za "sveštenika"? "Dove buoni uomini?" rekla je napokon. Dobro? Jedva pridev za ta plemenita bića! Pokazao joj je svoju cigaretu. „Uno-piu-piccolo“, bila je njena sledeća primedba, implicirajući „Da li vam je cigare dao gospodin Beebe, manji od dva dobra čoveka?“ Bila je ispravna kao i obično. Privezao je konja za drvo, šutirao ga da ostane miran, ispraznio je kočiju, sredio kosu, sanirao kapu, ohrabrio brkove i za manje od četvrt minute bio je spreman da je izvede. Italijani su rođeni znajući put. Čini se da je cijela zemlja ležala pred njima, ne kao karta, već kao šahovska ploča na kojoj stalno gledaju komade koji se mijenjaju i trgove. Svako može naći mesta, ali pronalazak ljudi je Božji dar. Zaustavio se samo jednom, da joj nađe neke sjajne plave ljubičice. Zahvalila se na pravom zadovoljstvu. U društvu ovog običnog čoveka svet je bio lep i neposredan. Prvi put je osetila uticaj Proleća. Ruka mu je graciozno progurala horizont; ljubičice, kao i druge stvari, tamo su postojale u velikoj eksploziji; „Da li bi volela da ih vidi?“ "Ma buoni uomini."
Premijera/Ekskluzivno 19.06.2020 Teodora Dzehverovic otkrila ko je Devito.Sasa Matic izjavio kako reaguje na Lukasove pesme.Mateu Milosavljevic smuvao Trojpec. Premijera/Ekskluzivno 19.06.2020 Teodora Dzehverovic otkrila ko je Devito.Sasa Matic izjavio kako reaguje na Lukasove pesme.Mateu Milosavljevic smuvao Trojpec. Reviewed by gledajte on June 19, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.