Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Drugo ime ljubavi 9 i 10 epizoda - Susret posle deset godina i nezgodne situacije.

19.jun 2020 godine na Prvoj televiziji u 19:15h :Julija i Karlo nalaze se u velikim brigama, sa jedne strane jer se Marija vratila u Knezev dol a sa druge sada je i veliki problem amnezija koju ima Sasa.Isplanirali su da Luku udalje od imanje i od svega toga sto se desava oko Sase i njegove majke, pa ga salju na poslovni put koji su sami izmislili.Posle dugih deset godina, Sasa je sreo Jelenu kada je odlucio da izadje iz bolnice.Cela epizoda 9 i 10 koje se emituju 19.jun 2020 godine na televiziji prva u 19:15.

Predlog knjige: "Eleanor, budi tiha", pljusnuvši svoju živahnu drugaricu. „Tiho! Čuće - Emersonove - „Ne mogu se zaustaviti. Pustite me da krenem svojim zlim putem. Porter— ” "Eleanor!" "Siguran sam da je to u redu", doda Luci. "Emersoni neće čuti i ne bi im smetalo da jesu." Gospođica Lavish nije izgledala zadovoljna zbog ovoga. "Gospođice Honeichurch slušam!" rekla je prilično prekriveno. „Pouf! Vouf! Ti nestašna devojko! Odlazi!" "Oh, Luci, trebala bi biti sa g. Eagerom, sigurna sam." „Ne mogu ih sada naći, a ne želim ni jedno.“ "Gospodin. Željni će biti uvređeni. To je tvoja zabava. " "Molim vas, radije bih da se zaustavim ovde sa vama." "Ne, slažem se", rekla je gospođica Lavish. „To je poput školske gozbe; dečaci su se odvojili od devojčica. Gospođice Luci, morate ići. Želimo da razgovaramo o visokim temama koje nisu prikladne za vaše uho. " Devojka je bila tvrdoglava. Kako se njeno vreme u Firenci bližilo kraju, samo je bila lagodna među onima na koje je osećala ravnodušnost. Takva je bila Miss Lavish, a takva je za sada bila Charlotte. Želela je da nije skrenula pažnju na sebe; obojica su bili nervozni zbog njene primedbe i činilo se da su odlučni da je se reše. "Koliko se umorno oseća", rekla je gospođica Bartlett. "Oh, volio bih da Freddi i tvoja majka mogu biti ovdje." Nesebičnost prema gospođici Bartlett u potpunosti je uzurpirala funkcije entuzijazma. Ni Luci nije gledala pogled. Ne bi uživala u ničemu dok nije bila sigurna u Rimu. "Onda sedi do vas", reče gospođica Lavish. "Pridržavajte se mog predviđanja." Uz osmehe mnogih proizvela je dva od tih mackintosh trgova koji štite okvir turista od vlažne trave ili stepenica hladnog mermera. Sedela je na jednom; ko je sedeo na drugom?
Drugo ime ljubavi 9 i 10 epizoda - Susret posle deset godina i nezgodne situacije. Drugo ime ljubavi 9 i 10 epizoda - Susret posle deset godina i nezgodne situacije. Reviewed by gledajte on June 19, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.