Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 97 epizoda - Jedna zeli da se uda a druga ce postati mama.

19.jun 2020 godine :Sofija je provocirala Milu ali joj ni Mila nije ostala duzna.Zbog toga Aleksa ne moze da sakrije zadovoljstvo jer je i Mila odgovorila na provokacije.Nije ni Sofija ostala praznih ruku nego je dobila ono sto je i nameravala a to je Lukin potpis.Visnja je pronasla Adin prsten nakon burne noci provedene u krevetu kod Komarca.Ajde sto ga je nasla nego ga i stavlja na ruku prepuna srece i zadovoljstva dok sa druge strane Komarcu nije ni do cega,jer sve to gleda i slusa kako Visnja govori da ce se udati za njega.Nada je bila kod doktorke i dobila je rezultate krvi da je zdrava kao i saznjanje i cestitke od doktorice jer ce postati mama.Cela epizoda 97 emituje se u petak 19.jun 2020 godine na televiziji Prva u 21h,epizodu mozete pogledati ovde.

Predlog knjige: „Poenta je u tome da smo ratovali s tim. Pogledaj. " Pokazao je na Val d'Arno, koji je bio vidljiv daleko ispod njih, kroz stabla pupoljka. „Pedeset milja proleća, i došli smo da im se divimo. Pretpostavljate li da li postoji razlika između proleća u prirodi i proleća u čoveku? Ali tamo idemo, hvaleći jednog i osuđujući drugog kao neprimeren, stidimo se da isti zakoni večno deluju kroz oba. " Niko ga nije podsticao na razgovor. Trenutno je gospodin Eager dao signal da se kočija zaustave i marširao je zabavu zbog njihovog trčanja na brdo. Šupljina poput velikog amfiteatra, puna terasastih stepenica i maglovitih maslina, sada je ležala između njih i visina Fiesole-a, a put, koji još uvijek slijedi njenoj krivini, spremao se da pređe na prolaz koji je stajao u ravnici. Upravo je ta promocija, neobrađena, mokra, prekrivena grmljem i povremenim drvećem, koja je privukla ljubav Alessioa Baldovinettija gotovo pet stotina godina ranije. Uzašao je, taj marljivi i prilično nejasan majstor, verovatno s pažnjom na posao, verovatno na radost uspona. Stojeći tamo, video je onaj pogled na Val d'Arno i daleku Firencu koji je nakon toga ne baš efikasno uneo u svoje delo. Ali gde je tačno stao? To je bilo pitanje koje se gospodin Eager nadao da će sada rešiti. A gospođica Lavish, čiju je prirodu privuklo bilo što problematično, postala je podjednako oduševljena. Ali nije lako nositi slike Alessia Baldovinettija u glavi, čak i ako ste se setili da ih pogledate pre nego što počnete. A izmaglica u dolini povećavala je težinu potrage. Zabava se kretala od tuče do tuče trave, a njihova strepnja da se drže zajedno bila je izjednačena samo njihovom željom da idu u različitim pravcima. Na kraju su se podelili u grupe. Luci se prilijepila za gospođicu Bartlett i gospođicu Lavish; Emersonovi su se vratili da vode naporan razgovor sa vozačima; dok su dvojica sveštenika, od kojih se očekivalo da imaju zajedničke teme, prepušteni jedni drugima. Dvije starije dame skinule su masku. U zvučnom šaputanju koji je sada bio toliko poznat Luci da su počeli da razgovaraju, ne o Alessiou Baldovinettiju, već o pogonu. Gospođica Bartlett pitala je gospodina Georgea Emersona koja je njegova profesija, a on je odgovorio "željeznica". Bilo joj je vrlo žao što ga je pitala. Nije imala pojma da će to biti tako jeziv odgovor ili ga ne bi pitala. Gospodin Beebe je tako pametno preokrenuo razgovor i nadala se da mladić nije mnogo povređen od nje što ga je pitao. "Železnica!" uzdahnula je gospođica Lavish. „Oh, ali ja ću umreti! Naravno da je to bila železnica! " Nije mogla da kontroliše svoju radost. "On je slika nosača - na jugoistoku."
Igra sudbine 97 epizoda - Jedna zeli da se uda a druga ce postati mama. Igra sudbine 97 epizoda -  Jedna zeli da se uda a druga ce postati mama. Reviewed by gledajte on June 19, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.