Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Epidemiolog dr.Predrag Kon:Ponovo preteca situacija zbog korone virusa i moguce nove mere.Jelena Stupljan govori o pozoristu i digitalizaciji.

U danasnjem jutarnjem programu Jutro na televiziji Prva,emitovan 22.jun 2020 godine mozete pogledati neke od tema kao sto su komentar na fejsbuk profilu epidemiologa dr.Predraga Kona koje je u jutarnjme programu procitala voditeljka jutarnjeg programa Jovana Joksimovic,govori se o tome kako je pnovo preteca epidemioloska situacija u Beogradu zbog raznih faktora koje je nabarajao i koje mozete pogledati u video snimku.Spominjao je odredjene nove mere kao i razlog pogorsane situacije kao sto su povratak studenata svojim kucama i fudbalske utakmice sa navijacima.
Glumica Jelena Stupljanin gostovala je u jutarnjem programu televizije Prva,pricala je o tome da li ce preziveti pozoriste pored ere digitalizacije i pokretnih slika i ko ce na kraju odneti pobedu.

Pogorsana epidemioloska situacija i moguce nove mere.


Glumica Jelena Stupljanin gostovala u emsiji.


Predlog knjige: „Rekao sam:„ Draga gospođo Vise, Cecil je upravo pitala moju dozvolu za to, i ja bih bio oduševljen, ako Luci to želi. Ali ... "Prestala je da čita," Bila sam prilično zabavljena Cecilom i pitala za mene dozvolu. Oduvek se zalagao za nekonvencionalnost, a roditelje nigde, i tako dalje. Kad je reč o tome, on ne može bez mene. " "Ni ja." "Ti?" Freddi je klimnuo glavom. "Šta mislite?" "I mene je pitao za moju dozvolu." Uzviknula je: "Koliko je čudno od njega!" "Zašto tako?" pitao je sina i naslednika. „Zašto ne treba tražiti moju dozvolu?“ „Šta znate o Luci, devojkama ili nečem drugom? Šta ste ikada rekli? " „Rekao sam Cecilu:„ Uzmi je ili ostavi; to nije moj posao! " "Kakav koristan odgovor!" Ali njen sopstveni odgovor, iako normalniji u njenom formulaciji, imao je isti efekat. "Muka je to", započeo je Freddi. Zatim se ponovo uključio u svoj posao, previše sramežljiv da bi rekao šta muči. Gospođa Honeichurch se vratila prozoru. "Freddi, moraš doći. Tu su još uvek! " "Ne vidim da bi trebalo da tako zaviriš." „Tako viri! Zar ne mogu da gledam kroz svoj prozor? " Ali vratila se za pisaći sto, posmatrajući dok je prolazila sinu, "Još uvek strana 322?" Freddi je frknuo i prešao dva lista. Nakratko su šutjeli. Blizu, iza zastora, nježno mrmljanje dugog razgovora nikad nije prestajalo. "Uznemiravanje je ovo: najviše sam grozno uvukao nogu u nju sa Cecilom." Dao je nervozan gipk. "Ne zadovoljan" dozvolom ", koju sam dao - to jest, rekao sam:" Ne zamerim "- pa, nisam zadovoljan tim, on je hteo da zna da li mi od sreće nije bilo glave . Praktično je rekao: zar to nije bila sjajna stvar za Luci i Vindi Corner uopšte ako se oženio njom? I dobio bi odgovor - rekao je da će mu to ojačati ruku. "
Epidemiolog dr.Predrag Kon:Ponovo preteca situacija zbog korone virusa i moguce nove mere.Jelena Stupljan govori o pozoristu i digitalizaciji. Epidemiolog dr.Predrag Kon:Ponovo preteca situacija zbog korone virusa i moguce nove mere.Jelena Stupljan govori o pozoristu i digitalizaciji. Reviewed by gledajte on June 22, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.