Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 22.06.2020 David Dragojevic pokazuje pokrete za Anu Korac.Katarina Zivkovic jedva ceka da je neko napadne.Tanja Savic "zarazila" stiliskinju Emu.

U emisijama Ekskluzivno i Premijera emitovane 22.jun 2020 godine na Pink televiizji,mozete pogledati sledece izjave i desavanja na javnoj sceni.U emisiji Ekskluzivno mozete pogledati kako je Cecu Raznatovic iznenadila cerka Anastasija,rodjendanskom proslavom.Tanja Savic svoju stilistikinju Emu "zarazila" sa laspusima.David Dragojevic izjavio da je u top formi i pokazao pokrete za svoju Anu Korac.Katarina Zivkovic izjavila da jedva ceka da je neko napadne.U emisiji Premijera mozete da pogledate sta je prezentovala i koji projekat Goga Sekulic.I nove pesme Teodore Dzehverovic osvojile su trejding.Mirka Vasiljevic se vratila u Srbiju.Tanja Savic "zarazila" svoju stiliskinju Emu.
Iznenadjenje Ceci Raznatovic za rodjendan.
Katarina Zivkovic kaze da jedva ceka da je neko napadne.
David Dragojevic u top formi i pokazao pokrete za Anu Korac.
Premijera cela emisija.
Predlog knjige: Zavese u dnevnoj sobi u Vindi Corneru povučene su u susret, jer je tepih bio nov i zaslužio je zaštitu od avgustovskog sunca. Bile su to teške zavese, koje su sezale gotovo do zemlje, a svetlost koja je filtrirala kroz njih bila je prigušena i raznolika. Pesnik - nijedan nije bio prisutan - možda je citirao, „Život poput kupole raznobojnog stakla“, ili je možda uporedio zavese sa prorezima, spuštenim protiv nepodnošljivih nebeskih plima. Bez je proliveno more zračenja; iznutra, slava, iako vidljiva, bila je ublažena kapacitetima čoveka. Dvoje prijatnih ljudi sedelo je u sobi. Jedan - dečak od devetnaest godina - proučavao je mali priručnik anatomije i povremeno je zavirio u kost koja je ležala na klaviru. S vremena na vreme odskočio je u stolici, puhao i stenjao, jer je dan bio vruć, a otisak mali, a ljudski okvir se bojažljivo načinio; a njegova majka, koja je pisala pismo, neprestano mu je čitala šta je napisala. I neprestano se dizala sa svog sedišta i delila zavese, tako da je niz tepih padala niz svetlosti i stavljala primedbu da su još uvek tu. "Gde nisu?" rekao je dečko, koji je bio Freddi, Luciin brat. "Kažem vam da se poprilično razbolim." „Za ime dobro, onda izađi iz moje sobe za goste?“ - povikala je gospođa Honeichurch koja se nadala da će izlečiti svoju decu od slenga tako što će je doslovno shvatiti. Freddi se nije pomerio ni odgovorio. "Mislim da stvari dolaze na vrh glave", primetila je, radije želeći mišljenje svog sina o situaciji ako bi je mogao dobiti bez neželjenih molbi. "Vreme su." „Drago mi je što ju Cecil još jednom to pita.“ "To mu je treći put, zar ne?" "Freddi ja zovem način na koji nepristojno pričaš." "Nisam hteo da budem nepristojan." Zatim je dodao: „Ali mislim da bi Luci to mogla skinuti sa svojih grudi u Italiji. Ne znam kako devojke upravljaju stvarima, ali ne može ranije da kaže „Ne“, ili ne bi sada to morala ponovo da izgovara. Kroz čitavu stvar - ne mogu da objasnim - osećam se neprijatno. " „Da li zaista, draga? Kako zanimljivo!" "Osećam - nema veze." Vratio se svom poslu. „Samo slušajte šta sam napisao gospođi Vise. Rekao sam: 'Draga gospođo Vise.' „Da, majko, rekla si mi. Veselo dobro pismo. "
Premijera/Ekskluzivno 22.06.2020 David Dragojevic pokazuje pokrete za Anu Korac.Katarina Zivkovic jedva ceka da je neko napadne.Tanja Savic "zarazila" stiliskinju Emu. Premijera/Ekskluzivno 22.06.2020 David Dragojevic pokazuje pokrete za Anu Korac.Katarina Zivkovic jedva ceka da je neko napadne.Tanja Savic "zarazila" stiliskinju Emu. Reviewed by gledajte on June 22, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.