Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Drugo ime ljubavi 14 i 15 epizoda - Zeli da udje u zabranjenu sobu.

22.jun 2020 godine televizija Prva u od 19:15 - 21:10: Braca Saric su u problemu,jer je Nada otisla u policiju.Brzo odlaze do Marijine vile da bi pronasli novo skloniste jer ih policija trazi i za petama im je.Od Lole je Marija zatrazila da kaze Sasi istinu.Sasa bi zeleo da udje u sobu u koju je zabranjeno da se ulazi a u kojoj je umrla Silvija.Cela epizoda 14 i 15 emituje se veceras,ponedeljak 22.jun 2020 godine na Prvoj televiziji od 19.15-21:10h.

Predlog knjige: Luci je patila od najteže greške koju ovaj svet još nije otkrio: diplomatsku prednost koristila je iskrenost, žudnja za simpatijom i ljubavlju. Takva greška nije lako zaboravljena. Nikada se više nije izlagala bez dužnog razmatranja i predostrožnosti protiv odbojnosti. A takva pogreška može katastrofalno reagovati na dušu. Zvono na vratima zazvonilo je i ona je krenula prema kapcima. Pre nego što je stigla do njih, oklevala je, okrenula se i ugasila sveću. Mada je videla nekoga kako stoji odozdo na mokri, on, iako je podigao pogled, nije je video. Da bi stigao do svoje sobe, morao je da prođe njen. Bila je još odevena. Učinilo joj se što bi mogla da sklizne u prolaz i kaže samo da će otići pre nego što on ustane i da je njihov izvanredan odnos završen. Da li bi se to usudila nikada nije dokazano. U kritičnom trenutku gospođica Bartlett je otvorila svoja vrata, a njen glas je rekao: "Želim jednu reč sa vama u dnevnoj sobi, gospodine Emerson, molim vas." Ubrzo su se vratili njihovi koraci, a gospođica Bartlett je rekla: "Laku noć, gospodine Emerson." Njegovo teško, umorno disanje bio je jedini odgovor; kapetan je obavio svoje delo. Luci je glasno povikala: „Nije istina. Ne može sve biti istina Želim da ne budem zbunjen. Želim brzo da ostarim. " Gospođica Bartlett tapšala je o zid. „Odmah u krevet, draga. Treba vam sve ostalo što možete dobiti. " Ujutro su krenuli za Rim.
Drugo ime ljubavi 14 i 15 epizoda - Zeli da udje u zabranjenu sobu. Drugo ime ljubavi 14 i 15 epizoda - Zeli da udje u zabranjenu sobu. Reviewed by gledajte on June 22, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.