Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 98 epizoda - Unistice je pre nego ona njega.

23.jun.2020 godine:Luki je otvoreno zapretila Ada da ce unistiti Sofiju Subarevic pre nego sto ona unisti njega.Lila i dalje bez imalo suzdrzavanja,nastavilja da se mesa u stvari za koje ne treba da se mesa jer se ne tice nje,pa tako sada obavlja sa Milom razgovor.Kod Strahinje je dosla Nada koja mu je rekla da je trudna ali on nece ni da cuje za to.Matija se zeni,saopstila je Dijana Adi i trazi mustuluk za tu vest.Debeljko je na parkingu napadnut i prebijen po nalogu.Cela epizoda 98 prikazuje se 23.jun 2020 godine na televiziji Prva u 21:00h,epizodu mozete pogledati ovde.

Predlog knjige: „Bila sam neuspešna“, rekla je gospođica Bartlett, dok se borila sa kaišima Luciinog trupa, umesto da veže svoje. „Nisam uspeo da te usrećim; nije uspeo u mojoj majci. Bila je tako velikodušna prema meni; Nikada se više neću suočiti s njom nakon ove katastrofe. " „Ali majka će razumeti. Nisi ti kriva, ni ova nevolja, a nije ni katastrofa. " „Ja sam kriva, to je katastrofa. Nikad mi neće oprostiti, i to tačno. Na primer, koje sam pravo imao da sklapam prijateljstva sa gospođicom Lavish? " "Svaka prava." „Kad sam bio ovde zbog tebe? Ako sam vas prevario, podjednako je istina da sam vas zapostavio. Vaša majka će to videti jasno kao i ja kad joj kažete. " Luci je iz kukavičke želje da popravi situaciju rekla: "Zašto majka treba da čuje za to?" "Ali ti joj sve kažeš?" "Pretpostavljam da uglavnom radim." „Ne usuđujem se slomiti vaše samopouzdanje. Ima nešto sveto u njemu. Osim ako ne mislite da je to stvar koja joj ne biste mogli reći. " Devojka se zbog toga ne bi ponizila. "Naravno da sam joj trebao reći. Ali u slučaju da vas na bilo koji način optuži, obećavam da neću, vrlo sam voljna da neću. Nikada neću o tome govoriti ni njoj ni bilo kome. " Njeno je obećanje iznenada zatvorilo dugo vučeni intervju. Gospođica Bartlett ju je pametno pokucala na oba obraza, poželela mu laku noć i poslala je u svoju sobu. Na trenutak su originalne nevolje bile u pozadini. Čini se da se George tokom cijelog ponašanja ponašao poput kadice; možda je to bio stav koji bi na kraju zauzeo. Trenutno ga nije ni oslobodila, niti ga osudila; nije presudila. U trenutku kada je trebala da mu presudi glas njenog rođaka umešao se, i od tada je gospođica Bartlett dominirala; Gospođice Bartlett koja se i sada mogla čuti kako uzdiše u pukotinu u pregradnom zidu; Gospođice Bartlett, koja u stvari nije bila ni lažna, ni ponizna ni nedosledna. Radila je kao sjajna umetnica; jedno vreme - zaista, godinama - bila je besmislena, ali na kraju je devojčici predstavljena kompletna slika neveselog, neukusnog sveta u kome mladi žure ka uništenju dok ne nauče bolje - sramotnog sveta mera predostrožnosti i barijere koje mogu sprečiti zlo, ali koje ne izgledaju kao da donose dobro, ako sudimo od onih koji su ih najviše koristili.
Igra sudbine 98 epizoda - Unistice je pre nego ona njega. Igra sudbine 98 epizoda - Unistice je pre nego ona njega. Reviewed by gledajte on June 22, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.