Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 101 epizoda - Prva bracna noc i razocarenje kod nekih.

26.jun 2020 godine: Luka je kada mu se nije javio Strahinja na telefon,javio radosnu vest Nadi da se ozenio tajno sa Sofijom.Posle ceremonije vencanja,ubrzo je uvideo da je sto se tice svoje izabranice bio u velikoj zabludi jer kako ona kaze prva bracna noc ne dolazi u obzir jer je boli glava.Ali nije to samo jedino razocarenje samo jedne osobe,nego se i Nada razocarala i to toliko da je resila sama sebi da presudi jer ne moze da zivi sa tolikim bolom.Lila je pokvarila sve,dok je Aleksa ubedjivao Milu da nema nista sa Unom i taman je uspeo u tome pojavila se Lila.Cela epizoda 101 emituje se veceras petak 26.jun 2020 godine na televiziji Prva u 21h,epizodu mozete pogledati ovde.

Predlog knjige: „Ne, Luci, on se zalaže za sve što je loše u životu zemlje. U Londonu bi zadržao svoje mesto. Pripadao bi klubu bez mozga, a njegova supruga priredila bi večere bez mozga. Ali ovde dole on deluje sa malim bogom svojom raskalašljivošću, pokroviteljstvom i sramotnom estetikom, i svaki - čak i tvoja majka - je zauzet. " "Sve što kažete je potpuno tačno", reče Luci, iako se osećala obeshrabreno. „Pitam se da li je to toliko bitno.“ „To je najvažnije. Sir Harri je suština te zabave u vrtu. Oh, Bože, kako se osećam ukrštanjem! Kako se nadam da će u toj vili naći nekog vulgarnog stanara - neka žena toliko vulgarna da će to primetiti. GENTLEFOLKS! Uh! sa ćelavom glavom i bradom koja se povlači! Ali zaboravimo ga. " Ova Luci je bila presretna. Ako se Cecil nije svidjela sir Harriju Otvaiu i gospodinu Beebeu, koja je garancija da će ljudi koji su joj zaista važni pobjeći? Na primer, Freddi. Freddi nije bio ni pametan, ni suptilan, ni lijep, i šta je spriječilo Cecil da u bilo kojem trenutku kaže: "Bilo bi pogrešno ne sramiti Freddija?" I šta bi ona odgovorila? Dalje od Freddi-a nije otišla, ali on ju je dovoljno uznemirio. Mogla je samo da se uveri da je Cecil već neko vreme poznavala Freddija i da su se oni uvek lepo slagali, osim, ​​možda, tokom poslednjih nekoliko dana, što je možda bila nesreća. "Kuda idemo?" pitala ga je. Priroda - najjednostavnije teme, pomislila je - bila je oko njih. Letnja ulica ležala je duboko u šumi, a ona se zaustavila tamo gde je pešica krenula od autoputa. "Postoje dva načina?" „Možda je put pametniji, jer smo postali pametni.“ "Radije bih prošao kroz šumu", reče Cecil, s tom prigušenom razdraženošću koju je primetila u njemu čitavo popodne. „Zašto je, Luci, da uvek kažeš put? Znate li da nikada niste bili sa mnom na poljima ili drva otkad smo bili zaručeni? " „Zar nisam? Drvo, tada ", reče Luci, zaprepašćeno gledajući njegovu čudnost, ali prilično sigurna da će objasniti kasnije; nije bila njegova navika da ostavlja sumnju u njegovo značenje. Vodila je put do šaptajućih borova, i sasvim sigurno je objasnio prije nego što su prošli desetak metara. "Imao sam ideju - usuđujem se pogrešno reći - da se više osjećate kao kod kuće kod mene u sobi." "Soba?" odjekivala je, beznadežno zbunjena.
Igra sudbine 101 epizoda - Prva bracna noc i razocarenje kod nekih. Igra sudbine 101 epizoda - Prva bracna noc i razocarenje kod nekih. Reviewed by gledajte on June 26, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.