Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Drugo ime ljubavi 22 i 23 epizoda - Videla je coveka koji joj je uzeo sina.

26.jun 2020 godine: Sada kada je postala medicinska radnica,ima pristup raznim dokumentima,tako je resila medju silnom dokumentacijom pacijenata,da proba da pronadje svog sina ali nije joj se dalo jer je upravo Jelena zatekla kako trazi po dokumentaciji.Karmela se zahvaljuje Loli jer je spasila Petra od sigurne smrti i pocinje otvoreno da prica pred njom.Lola je iz price shvatila da ima probleme u braku.Pravi sok tek za nju sledi jer ce videti coveka sa oziljkom koji je uzeo njenog sina.Luka je rekao Karlu da ce preuzeti sve dogovore oko firme i oko imanja i zbog toga mu je Karlo zapretio.Cela epizoda 22 i 23 prikazuju se veceras 26.jun 2020 godine na Prvoj televiziji od 19:15 do 21h.

Predlog knjige: "Da. Ili, najviše, u bašti ili na putu. Nikad u stvarnoj zemlji kao što je ova. " „Oh, Cecil, šta hoćeš da kažeš? Nikada nisam osetio ništa slično. Govorite kao da sam neka vrsta pesnice. " „Ne znam da nisi. Povezujem vas sa pogledom - određenom vrstom prikaza. Zašto me ne biste povezali sa sobom? " Odrazio se trenutak, a zatim rekao, smejući se: „Znate li da ste u pravu? Ja radim. Verovatno sam pesnica. Kad pomislim na tebe, uvek je kao u sobi. Kako smešno!" Na njeno iznenađenje, izgledao je iznervirano. „Blagovaonica, moliš se? Bez pogleda? " „Da, bez pogleda, sviđa mi se. Što da ne?" "Radije bih", rekao je sa zamerkom, "da ste me povezali sa otvorenim nebom." Ponovno je rekla: "Oh, Cecil, šta hoćeš da kažeš?" Kako nikakvo objašnjenje nije stiglo, ona je otresla temu kao odveć tešku za devojčicu i odvela ga dalje u šumu, zaustavljajući se s vremena na vreme u nekoj posebno lepoj ili poznatoj kombinaciji drveća. Šumu je poznavala od Letnje ulice do Vetrovitog ugla otkad je mogla sama hodati; igrala je izgubivši Freddija u njemu, kad je Freddi bio purpurna beba; i iako je bila u Italiji, nije izgubila nijedan šarm. Trenutno su došli na malo čistine među borovima - još jednu sićušnu zelenu alpu, usamljenu ovaj put, i držeći u svom boku plitki bazen. Uzviknula je: "Sveto jezero!" "Zašto to tako zoveš?" „Ne mogu se sjetiti zašto. Pretpostavljam da izlazi iz neke knjige. Sada je to samo lokva, ali vidite da taj tok prolazi kroz nju? Pa, velika količina vode se spušta nakon obilnih kiša, i ne može se odvojiti odjednom, a bazen postaje prilično velik i lep. Tada se Freddi tamo kupao. Jako mu se sviđa. " "I vi?" Mislio je: "Da li ti se sviđa?" Ali ona sanjivo odgovori: „I ovde sam se kupala, sve dok nisam saznala. Onda je došlo do svađe. " U drugom trenutku možda je bio šokiran, jer je u sebi imao dubinu opreznosti. Ali sada? svojim trenutnim kultom svežeg vazduha, bio je oduševljen njenom zadivljujućom jednostavnošću. Pogledao ju je dok je stajala uz ivicu bazena. Ona je bila pametna, kako je to izrazila i podsetila ga na sjajan cvet koji nema svoje lišće, ali naglo cveta iz zelenila.
Drugo ime ljubavi 22 i 23 epizoda - Videla je coveka koji joj je uzeo sina. Drugo ime ljubavi 22 i 23 epizoda - Videla je coveka koji joj je uzeo sina. Reviewed by gledajte on June 26, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.