Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 26.06.2020 Tajne javnih licnosti.Koga su Hurricane iskulirale a koga Kraljevcani Uhapsena Romana Panic.

U emisiji Ekskluzivno i Premijera 26.jun 2020 godine na televiziji Pink,mozete pogledati izjavu kompozitora i koje je sve tajne otkrio o javnim licnostima.Povodom proslave rodjendana Ognjena Amidzica koje je bilo prosle nedelje,neke od javnih licnosti koje su prisustvovale slavlju,pricali su o tome da li se boje korone virusa koji se ponovo vratio na velika vrata.Uhapsena Romana Panic,to je bila vets koja je sve iznenadila i koja je emitovana i u emisiji Ekskluzivno tako da sve o tome mozete pogledati u oba video priloga.Zbog cega su Hurricane iskulirale stojka a Kraljevcani iskulirali blogerku Ruzu Rupic za koju su pitali ko je i sta je ona.Severina u sukobu sa menadzerom,iznela kako se osecala beskorisno i kao...Katarina Grujic izjavila da zeli samo da pije.


Vecina ljudi jos nisu upoznati sa novim imenima "izmisljenim radnim mestima" blogeri,tiktokeri,jujtuberi,webmajstori it strucnjaci,gejmeri...i druga nova izmisljena zanimanja kao i u pravom svetu klaberka,starleta...ko zeli neka dopuni u komentarima jos takozvanih radnih mesta.Ko zeli da saradjuje sa nama moze da nas kontaktira i pocne da pise uz mesecnu naknadu ili da bude bloger,tiktoker,jujtuber,webmajstor it strucnjak,gejmer...Naravno sva navedena zanimanja mogu biti placena ali to nisu sva zvanicna zanimanja nego je vecina rad iz hobija ali o tome mozemo opsirnije u posebnoj temi.


Hurricane iskulirale - ignorisale Stojka.Katarina Grujic izjavila da zeli samo da pije.Kraljevcani iskulirali - ignorisali blogerku.Severina u sukobu sa menadzerom,iznela mislenje kako se osecala.Uhapsena Romana Panic.Premijera cela emisija.Predlog knjige: "Ko vas je otkrio?" "Charlotte", mrmljala je. „Prestala je s nama. Charlotte - Charlotte. " "Jadna devojka!" Snažno se nasmešila. Izvesna šema, iz koje se do sada on smanjio, sada se čini praktičnom. "Luci!" "Da, pretpostavljam da bi trebalo da krenemo", bio je njen odgovor. "Luci, želim da pitam nešto od tebe što nikad ranije nisam pitao." Na ozbiljnu notu u njegovom glasu, koraknula je iskreno i ljubazno prema njemu. "Šta, Cecil?" "Nikada do sad, čak ni onog dana na travnjaku kada ste se složili da se oženite mnom ..." Postao je samosvesan i neprestano je gledao u krug da vidi da li su ih primetili. Hrabrost mu je nestala. "Da?" "Do sada te nikad nisam poljubio." Bila je tako oskudna kao da je on to stavio najljubaznije. "Ne - više imaš", promucala je. "Onda vas pitam - mogu li sada?" „Naravno da možeš, Cecil. Možda i pre. Ne mogu da trčim prema tebi. “ U tom vrhovnom trenutku bio je svestan samo apsurda. Njen odgovor je bio neadekvatan. Ona je takvom poslovnom liftu dala do svog vela. Kad joj je prišao, našao je vremena da poželi da može uzmaknuti. Kad ju je dodirnuo, njegovo zlatno ogrlice se otkotrljalo i bilo je spljošteno između njih. Takav je bio zagrljaj. Istinom je smatrao da je to bio neuspeh. Strast bi trebalo da sebe smatra neodoljivom. Treba zaboraviti uljudnost i obzirnost i sve ostale psovke rafinirane prirode. Iznad svega, nikad ne treba tražiti dopust tamo gdje postoji pravo puta. Zašto se ne bi mogao ponašati kao ijedan radnik ili navik - ne, kao što bi to učinio bilo koji mladić iza pulta? Prenovio je scenu. Luci je stajala poput vode poput cvijeta, pojurio je i uzeo je u naručje; ona mu je zamerila, dozvolila mu i poštovala ga do kraja zbog njegove muškosti. Jer je verovao da žene poštuju muškarce zbog njihove muškosti.
Premijera/Ekskluzivno 26.06.2020 Tajne javnih licnosti.Koga su Hurricane iskulirale a koga Kraljevcani Uhapsena Romana Panic. Premijera/Ekskluzivno 26.06.2020 Tajne javnih licnosti.Koga su Hurricane iskulirale a koga Kraljevcani Uhapsena Romana Panic. Reviewed by gledajte on June 26, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.