Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 89 epizoda - Ne moze vise nikako da se suzdrzi.

05.06.2020 Osamdeset deveta epizoda Igra sudbine: Kako su se oni nasli na naslovnoj strani sada je pitanje na koje Sofija daje potencijalni odgovor u vidu toga da je za sve kriva Mila i zbog toga huska Luku na nju da bi i on bio protiv nje jer su zavrsili na naslovnim stranama i sa pricom o vencanju.Luku je Nada pozvala da se vide jer vise ne moze da obuzda svoja osecanja.Mili je Ivan saopstio da ona Aleksi mnogo znaci,iako je ona izgubila poverenje u njega.Cela epizoda 89 emituje se veceras 5.jun 2020 godine na televizji Prva u 21h.
Predlog knjige: Američki državnici često smatraju teritorijalni oblik vladavine privremenim uslovima koji će se držati državnosti relativno rano. Ali nakon više od jednog veka razvoja, teritorijalna vlada, u obliku Kongresa i kao što je definisano od strane Vrhovnog suda, pokazuje se tako fleksibilnom i korisnom da nema razloga zašto je ne bi smatrali stalnom i konačnom formom. Da li će dugo vladati na Filipinima, u velikoj meri zavisi od političkog razvoja i krajnjih želja samog filipinskog naroda. Za sada je to jedini pogodan oblik vlasti i jedini oblik o kome državnik može da razmišlja. Filipinska nezavisnost. - Čini se da događaji u poslednjih nekoliko godina ukazuju na to da američka nacija neće nametnuti Filipinima nezavisnost sve dok ne budu neizmerno stekli političkim iskustvom i društvenom samokontrolom. Pitanje je preveliko da bi se moglo ovde raspravljati, ali ovoliko toga se može reći: Brzi marš međunarodne politike u ovom narednom veku neće pogodovati nezavisnosti male i nesavršeno razvijene države. Iako nezavisnost, iako može fascinirati narodnog vođu, možda neće biti najpovoljnija za ovaj narod. Neovisnost, pod sadašnjim tendencijama međunarodne trgovine, znači ekonomsku izolaciju. Neovisnost, u današnje doba, nameće spremnost za rat; spremnost za rat zahteva održavanje jake armije, izgradnju velikih ratnih mornarica i velika ekonomska opterećenja potrebna za održavanje ovog naoružanja. Naročito bi to važilo za arhipelag tako izložen napadu, tako okružen ambicioznim silama, i tako blizu centra borbe koja dolazi, kao i Filipini. Japan, sa četrdeset dva miliona stanovnika, divan za svoju industriju i ekonomiju, i strastveno predan svom caru, nezavisan je, ali uz veliku cenu. Teret njene sjajne vojske i moderne mornarice teško pada na njen narod, troši veliki deo njihove zarade, a ponekad izgleda da preti da dovede do oštećenja resursa nacije gotovo do trenutka probijanja.
Igra sudbine 89 epizoda - Ne moze vise nikako da se suzdrzi. Igra sudbine 89 epizoda - Ne moze vise nikako da se suzdrzi. Reviewed by gledajte on June 05, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.