Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 84 epizoda - Vreme je da svi saznaju da se vole.

05.06.2020 Osamdeset cetvrta epizoda Tate: Loli se Marko hvali kako je dobio kredit ali ona sa tim nije odusevljena i radosna nego naprotiv,sokirana je i nagovara ga da sto pre vrati novac.Ozren je uradio nemoguce,zavrsio je posao koji mu je Zadao Petar iako je bilo nemoguce tako lako zavrsiti.Posle sretanja u kaficu i kratkog razgovora izmedju inspektora Radica i Vlade,Zdravko je na kraju odlucio da sa Minom prekine kontakt.Da se Toma i Dunja vidjaju to je konacno saznala i Dunjina majka ali uskoro ce i svi to saznati.Cela epizoda 84 emituje se 5.maja 2020 godine na Prvoj televizji u 20h,epizoda se moze pogledati ovde.


Predlog knjige: Prednosti američke kontrole. - Svakako, narod je ekonomski daleko privilegovaniji ako su, poput Filipina pod američkom vladom, ili Australija pod britanskom, primorani da izdrže nijedan deo tereta spoljne odbrane. Plovidbe Sjedinjenih Država danas štite integritet filipinskog arhipelaga. Moć nacije toliko snažna i tako užasna, kad se jednom uzbudi, da nijedna zemlja na svetu ne bi ni minutu pomislila da bezobrazno maltretira svoju teritoriju, štiti Filipince od svih spoljašnjih smetnji i omogućava mu da troši svu svoju energiju u razvoj od onih sposobnosti na koje ga nadahnjuju njegov temperament i obdarenost. Američka vlada znači slobodu mogućnosti. Nema časne potrage, pozivanja ili šetnje životom pod nebom u koji se Filipinac možda sada ne može uključiti i u kojem neće naći svoje napore ohrabrene i njegov uspeh dočekan s velikodušnom zahvalnošću. U politici je njegov napredak možda spor, jer ovde napredak nije razvoj pojedinca niti nekolicine, već celine. Ali u ne manje plemenitom bavljenju naukom, literaturom i umetnošću, možda ćemo u ovoj generaciji Filipinci postići više nego značajan uspeh i odlikovanje, ne samo za sebe već i za svoju zemlju. Patriotska dužnost - Patriotska dužnost, što se tiče Filipina, znači za Amerikanca zdravu veru u ispravnost nacionalnih svrha; odana zahvalnost ljudi koji su ovde radili mudro i bez sebičnosti i nosili veliki teret; lojalnost vladi Filipina i Sjedinjenih Država, sve dok ove vlade žive pošteno, vladaju pravedno i povećavaju slobodu; i iskreno i srdačno priznavanje svakog napretka koji su napravili sami Filipinci. A za Filipince, patriotska dužnost znači potpuno prihvatanje vlasti onako kako je sada uspostavljena, bolju od onoga što je prethodilo, i možda superiornu onome što je sam izabrao i mogao da zamisli; odanost sopstvenom narodu i njihovim interesima i javnim interesima, koji će prevazići lični sebičnost koja je postavila svoj okrutan pečat svakoj rodnoj instituciji u ovoj zemlji; i rezoluciju da se poštuju zakoni, sačuvaju mir i verno koriste svaku priliku za razvoj sopstvenog karaktera i poboljšanje rase.
Tate 84 epizoda - Vreme je da svi saznaju da se vole. Tate 84 epizoda - Vreme je da svi saznaju da se vole. Reviewed by gledajte on June 05, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.