Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 90 epizoda - Posle besa sledi jos veci bes.

9.jun 2020 godine: Debeljko je dobio otkaz od Luke pa sada Luku zbog toga grize savest jer mu je dao otkaz u afektu.Zbog toga je otisao kod Debeljka u Maldive,da bi razgovarali i da ga zamoli da se vrati u firmu.Pregovori o povratku u firmu nisu bili uspesni ali su zato razgovori imali posebnu tezinu sa Jelenom.O vencanju Sofije i Luke,Nada je saznala na kiosku.Panceta i Mila,prisustvovale su Nadinom besu zbog toga i bacanju casopisa pred njih ali to nije bio najveci razlog za bes,jer ce Ada doneti jos veci bes sa svojom vescu.Cela epizoda 90 emituje se 9.jun 2020 godine na Prvoj televizji u 21h.

Predlog knjige: "Oh, Bože!" udahnuo je staru damu i drhtao kao da su svi nebeski vetrovi ušli u stan. "Gospodo ponekad to ne shvataju ..." Glas joj je izblijedio, ali gospođica Bartlett je izgleda shvatila i razvio se razgovor u kojem su gospoda koja nisu svesno shvatila glavnu ulogu. Luci, ne shvatajući ni jedno, bila je svedena na književnost. Preuzimajući Baedekerov priručnik za severnu Italiju, posvetila se sećanju najvažnijih datuma Firentinske istorije. Jer bila je odlučna da sutra uživa u sebi. Tako je pola sata profitabilno odmaklo, a na kraju je gospođica Bartlett uzdahnula i rekla: „Mislim da bi se neko mogao upustiti u to. Ne, Luci, ne mešaj se. Nadziraću potez. " "Kako vi radite sve", reče Luci. "Naravno, draga. To je moja stvar. " "Ali voleo bih da vam pomognem." "Ne dragi." Charlotte-ova energija! A njena nesebičnost! Tako je bila celog života, ali zaista je na ovoj italijanskoj turneji nadmašila samu sebe. Tako se Luci osetila ili se trudila da to oseti. Pa ipak - u njoj je bio buntovni duh koji se pitao da li prihvatanje možda nije bilo manje delikatno i lepše. U svakom slučaju, ušla je u svoju sobu bez ikakvog osećaja radosti. "Želim da objasnim", reče gospođica Bartlett, "zašto sam uzela najveću sobu. Naravno, trebalo bi da vam ga dam; ali slučajno znam da to pripada mladiću i bio sam siguran da se vašoj majci neće svideti. " Luci je bila zbunjena. „Ako želite da prihvatite uslugu pogodnije je da biste bili pod obavezom prema njegovom ocu nego prema njemu. Na svoj mali način, ja sam žena sveta i znam gde stvari vode. Međutim, gospodin Beebe je garancija neke vrste da se na to neće pretpostaviti. " "Majka ne bi imala ništa protiv, sigurna sam", rekla je Luci, ali opet je imala osećaj većih i neočekivanih problema.
Igra sudbine 90 epizoda - Posle besa sledi jos veci bes. Igra sudbine 90 epizoda - Posle besa sledi jos veci bes. Reviewed by gledajte on June 09, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.