Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Ami G Show 09.06.2020 Sandra Afrika,Slavica Cukteras,Djekson,

U utorak uzivo,emituje nova emisija i tok sou Amidzi sou na televiziji Pink u 22:30h u kojoj mozete pogledati sta se sve desavalo u zivotu i kroz koje drame je prosla Sandra Afrika.Sta kaze o svom emotivnom i ljubavnom statusu i da li ima nekog novog muskarca Slavica Cukteras.Kome je posvetila pesmu nova zvezda muzicke scene Ruzica Rupic.Covek koji zna mnoge tajne od estrade pa sve do zadrugara i da li ce neke otkriti u emisiji,recice nam Milan Milosevic.Bivsi ucesnik zadruge,reper Djekson.Sacuvajte negde ili podelite link,jer ce umesto najave biti postavljena cela emisija.
Predlog knjige: "Bojim se", rekao je gospodin Beebe, nakon stanke, "da sam bio službeni. Moram se izviniti zbog svog ometanja. " Snažno nezadovoljan, okrenuo se da krene. Tek tada je gospođica Bartlett odgovorila: „Moje vlastite želje, najdraža Luci, su nevažne u poređenju sa tvojim. Zaista bi bilo teško kad bih vas zaustavio da radite kako ste voljeli u Firenci, kad sam tek ovde zbog vaše ljubaznosti. Ako želite da izbacim ove gospode iz njihovih soba, učiniću to. Da li biste, gospodine Beebe, ljubazno rekli gospodinu Emersonu da prihvatam njegovu ljubaznu ponudu, a zatim mi ga uputite da bih mu se lično zahvalio? " Podigla je glas dok je govorila; čulo se po čitavoj sali i utihnulo je galebove i gihilene. Kler, iznutra psujući ženski pol, poklonio se i otišao sa svojom porukom. „Zapamti, Luci, i sama sam umešana u to. Ne želim da prihvatanje dolazi od tebe. Daj mi to u svakom slučaju. " Gospodin Beebe se vratio, govoreći prilično nervozno: "Gospodin. Emerson je zaručen, ali ovde je njegov sin. " Mladić je spustio pogled na tri dame, koje su se osećale sedećim na podu, tako niske su bile njihove stolice. "Moj otac", rekao je, "je u svom kupatilu, tako da mu ne možete lično da zahvalite. Ali svaku poruku koju mi date meni, dat ću mu čim izađe. " Gospođica Bartlett nije bila ravnopravna sa kadom. Svi njeni bodljikavi civiliteti prvo su ispali pogrešan kraj. Mladi gospodin Emerson postigao je zapažen trijumf na radost gospodina Beebea i na tajno oduševljenje Luci. "Jadni mladić!" reče gospođica Bartlett čim je otišao. „Koliko je ljut na svog oca po sobama! Jedino što on može učiniti da zadrži pristojno. " "Za pola sata ili tako da će vaše sobe biti spremne", rekao je gospodin Beebe. Zatim, zamišljeno gledajući dva rođaka, povukao se u svoje sobe i napisao svoj filozofski dnevnik.
Ami G Show 09.06.2020 Sandra Afrika,Slavica Cukteras,Djekson, Ami G Show 09.06.2020 Sandra Afrika,Slavica Cukteras,Djekson, Reviewed by gledajte on June 08, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.