Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 08.06.2020 Grupa Sanya D Rio spremaju hrskava krilca sa prilogom od paprika.Saveti za suncanje.

U danasnjoj emisiji Prakticna zena koja se emitovala na Prvoj televiziji 8.jun 2020 godine u 16:30h,mozete pogledati kako clanovi grupe Sanya D Rio koju cine clanovi porodice objasnjavaju kako uspevaju da usklade svoje zivote sa ucestvovanjem na svirkama i turnejama kao i o tome gde nastaju njihove pesme.Pored price zajedno su spremali hrskava krilca sa prilogom od paprika.Stiglo je lepo vreme pa je stigla i veca izlozenost suncu od kojeg se moze i nezgodno izgoreti ako se ne pazi.Doktorica Isidora Sbutega objasnjavace o tome u koje vreme je najbolje izlaziti na sunce i kako se treba cuvati da se ne izgori na suncu.clanovi grupe Sanya D Rio spremaju hrskava krilca sa prilogom od paprika.
Izlozenost na suncu i saveti o svemu tome.
Predlog knjige: „Ali ovde ste sigurni kao u Engleskoj. Signora Bertolini je engleska. " "Ipak naše sobe mirišu", reče jadna Luci. "Plašili smo se odlaska u krevet." "Ah, onda pogledate u sud." Uzdahnula je. „Kad bi samo gospodin Emerson bio taktičniji! Bilo nam je tako žao za večerom. " "Mislim da je mislio da bude ljubazan." "Nesumnjivo je bio", rekla je gospođica Bartlett. "Gospodin. Beebe me upravo prezira zbog moje sumnjive prirode. Naravno, zadržavao sam se na račun svog rođaka. " "Naravno", reče mlada stara dama; i mrmljali su da ne može biti previše oprezan sa mladom devojkom. Luci je pokušavala izgledati neuredno, ali nije mogla da se suzdrži od velike budale. Kod kuće niko nije bio oprezan; ili, u svakom slučaju, to nije primetila. „O starom gospodinu Emersonu - jedva znam. Ne, nije taktičan; ipak, da li ste ikada primetili da postoje ljudi koji rade stvari koje su najodličnije, a istovremeno - lepe? " "Lepa?" - rekla je gospođica Bartlett, zbunjena tom rečju. "Nisu li lepota i delicija iste?" "Tako bi jedan mogao pomisliti", rekao je drugi bespomoćno. „Ali stvari su tako teške, ponekad mislim.“ Nije nastavljala dalje sa stvarima, jer se gospodin Beebe pojavio, izgledajući izuzetno prijatno. "Gospođice Bartlett", povikao je, "sve je u redu oko sobe. Tako mi je drago. Gospodin Emerson je o tome govorio u sobi za pušače, i znajući šta sam uradio, ohrabrio sam ga da ponovo ponudi ponudu. Pustio me je da vas pitam. Bio bi tako zadovoljan. " "Oh, Charlotte", poviče Luci na svoju rođaku, "sada moramo imati sobe. Stari je jednako dobar i ljubazan kao što može biti. " Gospođica Bartlett je ćutala.
Prakticna zena 08.06.2020 Grupa Sanya D Rio spremaju hrskava krilca sa prilogom od paprika.Saveti za suncanje. Prakticna zena 08.06.2020 Grupa Sanya D Rio spremaju hrskava krilca sa prilogom od paprika.Saveti za suncanje. Reviewed by gledajte on June 08, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.