Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Misljenje za i protiv joge jedna je od tema ovog jutra.Janko Tipsarevic gostovao u emisiji i pricao o organizaciji turnira.Zbirke poezije Desanke Maksimovic sporne ili ne.

U danasnjem jutarnjem programu Jutro koja je emitovana na televiziji Prva 8.jun 2020 godine pored ostalih tema bilo je reci i o misljenju Sinoda Grcke pravoslavne crkve da su joga vezbe,pozdrav suncu kao i poza obrnutog slova latinicnog V u suprotnosti sa Hristom.U emisiji mozete pogledati misljenje ucitelja joge kao i misljenje crkve da li za jogu smatraju da ima stetan uticaj na dusu i duh.


Janko Tipsarevic nekadasnji teniser a danas trener,gostovao je u emisiji jutarnjeg programa i pricao je o organizaciji teniskog turnira u Beogradu sa najboljim srpskim teniserima kao i drugim zvezdama belog sporta.Pricace i o tome ko ce sve ucestvovati na turniru.


Povodom izbacivanja zbirke poezije za 3 i 4 razred srednje skole u emisiji su gostovali prof. Bojan Djordjevic, sa Filoloskog fakulteta i Dejan Miljic Subic iz Zavoda.Misljenje o jogi i zivotu hriscana.
Janko Tipsarevic gosotovao u jutarnjem.
Sta je sporno u poeziji Desanke Maksimovic?.
Predlog knjige: "Dobar je", uzviknula je Luci. „Samo onoga čega se sećam. Izgleda da u svima dobro izgleda. Niko ga ne bi uzeo za sveštenika. " "Moja draga Lucia ..." „Pa, znate na šta mislim. A znate kako se sveštenici uglavnom smeju; Gospodin Beebe se smeje baš kao i običan čovek. " „Smešna devojka! Kako me podsećaš na tvoju majku. Pitam se da li će odobriti gospodina Beebea. " „Siguran sam da hoće; i Freddi. " „Mislim da će svi u Vindi Corner-u to odobriti; to je svet mode. Navikao sam na Tunbridge Vells, gde svi beznadežno zaostajemo za vremenima. " "Da", očajno reče Luci. U zraku je vladala izmaglica neodobravanja, ali da li je to neodobravanje bilo od nje same, ili gospodina Beebea, ili sveta mode u Vindi Corneru, ili iz uskog sveta u Tunbridge Vellsu, nije mogla da utvrdi. Pokušala je da ga pronađe, ali kao i obično grešila je. Gospođica Bartlett je zavodljivo negirala negodovanje bilo koga i dodala: "Bojim se da ste mi našli veoma depresivnu pratnju." I devojka je ponovo pomislila: „Mora da sam bila sebična ili neljubazna; Moram biti oprezniji. To je tako strašno za Charlotte, biti siromašan. " Srećom, jedna od starih dama, koja se neko vreme veoma dobronamerno smeškala, prišla je i pitala je da li joj može biti dozvoljeno da sedi tamo gde je sedeo gospodin Beebe. Dozvoljena, počela je lagano čavrljati o Italiji, potonuću tamo da je stigla, zahvalnom uspehu poniranja, poboljšanju zdravlja svoje sestre, potrebi zatvaranja prozora spavaće sobe noću i temeljnom pražnjenju. boce sa vodom ujutro. Podržala je svoje predmete pristojno, i mogle su da im zaslužuju pažnju nego visoki diskurs o Guelfsima i Ghibellinesima koji su mučno išli na drugom kraju sobe. Bila je to prava katastrofa, ne puka epizoda, one njene večeri u Veneciji, kada je u svojoj spavaćoj sobi pronašla nešto gore od buhe, iako bolju od nečeg drugog.
Misljenje za i protiv joge jedna je od tema ovog jutra.Janko Tipsarevic gostovao u emisiji i pricao o organizaciji turnira.Zbirke poezije Desanke Maksimovic sporne ili ne. Misljenje za i protiv joge jedna je od tema ovog jutra.Janko Tipsarevic gostovao u emisiji i pricao o organizaciji turnira.Zbirke poezije Desanke Maksimovic sporne ili ne. Reviewed by gledajte on June 08, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.