Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 08.06.2020 Zeljko Raznatovic stigao kod Cece. u vilu.Optuznica protiv osobe koja je usla na imanje Natase Bekvalac.

U danasnjim emisijama Ekskluzivno i Premijera emitovane na televizji Pink 8.jun 2020 godine,mozete pogledati izjave o rodjenju malog Zeljka Raznatovica u Cecinu vilu kao i snimak dolaska Cecinog unuka.Zbog ulaska na imanje Natase Bekvalac bez dozvole,podignuta je optuznica protiv osobe koja je to uradila.Aleksandra Mladenovic u vezi sa Mihajlom Saulicem,sinom pokojnog pevaca Sabana Saulica.U emisiji Premijera Snezana Djurisic pricala o novoj pesmi i kako je provodila u karantinu.
Zeljko Raznatovic stigao u Cecinu vilu.

Podignuta optuznica protiv "posetioca" Natase Bekvalac.

Aleksandra Mladenovic u vezi sa Mihajlom Saulicem.

Premijera cela emisija.

Predlog knjige: „Mislim da jeste; lepo i zamorno. Ja se od njega razlikujem po gotovo svakoj tački bilo koje važnosti, i tako, pretpostavljam - mogu reći da se nadam - ​​da ćete se razlikovati. Ali njegov je tip sa kojim se ne slaže, a ne žali. Kad je prvi put došao ovamo, neprirodno je podigao ljudske leđa. On nema takta i manira - ne mislim na to da ima loše manire - i neće zadržati svoje mišljenje. Skoro smo se žalili na njega zbog naše depresivne Signore, ali drago mi je što mogu reći da smo bolje mislili o tome. " "Da zaključim", reče gospođica Bartlett, "da je on socijalista?" Gospodin Beebe je prihvatio prikladnu reč, ne bez blagog trzanja usana. "I verovatno je i svog sina odgajao kao socijalista?" „Teško poznajem Georgea, jer još nije naučio da govori. Izgleda lijepo stvorenje i mislim da ima mozak. Naravno, on ima sve manire svog oca i sasvim je moguće da je i on mogao biti socijalista. " "Oh, oslobađate me", reče gospođica Bartlett. „Znači, mislite da sam trebao prihvatiti njihovu ponudu? Osećate da sam uskogrudan i sumnjičav? " "Uopšte ne", odgovorio je; "Nikada to nisam sugerisao." "Ali zar ne bih trebalo da se izvinjavam, zbog svog prividnog nepristojnosti?" Odgovorio je, s nekom razdraženošću, da bi bilo sasvim nepotrebno, i ustao sa svog mesta da ode u sobu za pušenje. "Da li sam bio dosadan?" rekla je gospođica Bartlett čim je nestao. „Zašto nisi razgovarala, Luci? Preferira mlade ljude, siguran sam. Nadam se da ga nisam monopolizovao. Nadao sam se da ćete ga dobiti celo veče, kao i celo vreme za večeru. "
Premijera/Ekskluzivno 08.06.2020 Zeljko Raznatovic stigao kod Cece. u vilu.Optuznica protiv osobe koja je usla na imanje Natase Bekvalac. Premijera/Ekskluzivno 08.06.2020 Zeljko Raznatovic stigao kod Cece. u vilu.Optuznica protiv osobe koja je usla na imanje Natase Bekvalac. Reviewed by gledajte on June 08, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.