Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 91 epizoda - Opet sevaju varnice ali i borba za pare.

10.jun 2020 godine: Upravo zbog Une ponovo su pogorsani odnosi izmedju Mile i Alekse i zbog toga sevaju varnice na sve strane.Luka ne moze ili nece da shvati da Sofiji nije stalo samo do para i kako on misli da je zbog toga sa njim.To mu uporno,iskreno govori i Strahinja kao svom najboljem drugu da nisu pare u pitanju.Ipak nije moglo da se spreci da informacije izadju na videlo.Donka je saznala da je Ada podelila na dva dela svoju imovinu,pa je zbog toga resila da ovu informaciju podeli sa Lukom ili Aleksom.Dva dela ali jedna istina.Cela epizoda 91 emituje se na Prvoj televiziji u 21h.
Predlog knjige: Svakako su dugo izgledali u Santa Croceu, čija je kula bila jasno vidljiva sa prozora za sletanje. Ali gospođica Lavish toliko je rekla da je napamet poznavala svoju Firencu da ju je Luci pratila bez brige. „Izgubljeno! izgubljeno! Draga moja gospođice Luci, tokom naših političkih diatriba pogrešno smo se okrenuli. Kako bi nas ovi jezivi konzervativci podsmevali! Šta da radimo? Dvije osamljene ženke u nepoznatom gradu. Sada ovo zovem avantura. " Luci, koja je želela da vidi Santa Croce-a, predložila je, kao moguće rešenje, da pitaju put tamo. „Oh, ali to je reč pukotine! I ne, nisi, ne, NE da gledam svog Baedekera. Daj mi to; Ne dopuštam ti da je nosiš. Jednostavno ćemo se isplivati. “ U skladu s tim, oni su se kretali nizom sivo smeđih ulica, ni jednoličnih ni slikovitih, u kojima obiluje istočna četvrt grada. Luci je ubrzo izgubila interesovanje za nezadovoljstvo Ladi Louisa i postala je sama nezadovoljna. Za jedan očaravajući trenutak pojavila se Italija. Stala je na Trgu Annunziata i videla u živoj terakoti one božanske bebe koje niti jedna jeftina reprodukcija ne može zastati. Tamo su stajali, sa sjajnim udovima koji su se razišli u haljinama ljubavi, a snažne bele ruke ispružene u nebeske krugove. Luci je mislila da nikada nije vidjela ništa ljepše; ali gospođica Lavish, s vikom negodovanja, povukla ju je napred, izjavivši da su sada s kilometra već odmakli od puta. Približavao se čas kada kontinentalni doručak počinje, ili bolje rečeno, prestaje, a dame su kupile toplu pastu od kestena iz male prodavnice, jer je izgledao tako tipično. Djelomično je ukusio papir u koji je bio umotan, delom ulje za kosu, delom veliku nepoznanicu. Ali to im je davalo snage da se odjure na drugu pijacu, veliku i prašnjavu, na čijoj se daljoj strani uzdizala crno-bela fasada nadmašujuće ružnoće. Gospođica Lavish je dramatično razgovarala s tim. Bio je to Santa Croce. Avantura je bila gotova.
Igra sudbine 91 epizoda - Opet sevaju varnice ali i borba za pare. Igra sudbine 91 epizoda - Opet sevaju varnice ali i borba za pare. Reviewed by gledajte on June 10, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.