Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Magazin IN 06.06.2020 Katarina Grujic,Ilda Saulic,Tijana Dapcevic,

U subotu 6.jun 2020 godine emituje se emisija magazin in na televizji Pink u 17h,kao i cela emisija preko ovog sajta,gosti su:Nina Radulovic,Verica Rakocevic,Katarina Grujic,Tijana Dapcevic,Ilda Saulic,govorice u emisiji o tome ko su alfa a ko beta muskarci i da li ima i treca kategorija,sta trebaju da imaju i koje osobine trebaju da poseduju muskarci da bi postali alfa muskarci kao i to da li su privlacniji muskarci koji su alfa muskarci zenama sa balkana.Takodje bice i reci da li su muskarci sa kojima su gosce u emisiji alfa ili beta muskarci.

Predlog knjige: Nije gledao dame dok je govorio, ali glas mu je bio zbunjen i tužan. I Luci je bila zbunjena; ali videla je da dolaze tamo za ono što je poznato kao "prilična scena", i imala je čudan osećaj da će se svaki put kada ovi neraspoloženi turisti takmiče proširiti i produbiti dok se to ne bavi, ne sa sobama i pogledima, već sa - pa, sa nečim sasvim drugačijim, čije postojanje nije ranije shvatila. Sada je starac napao gospođicu Bartlet gotovo silovito: Zašto se ona ne bi promenila? Kakav je prigovor imao? Počistili bi za pola sata. Gospođica Bartlett, iako vešta u delikatima razgovora, bila je nemoćna u prisustvu brutalnosti. Nemoguće je bilo koga prevariti tako grubo. Lice joj je pocrvenjelo od nezadovoljstva. Osvrnula se oko sebe i rekla: "Jeste li svi takvi?" I dve stare dame, koje su sedele dalje uz sto, sa šalovima visjenim preko naslona stolica, osvrnule su se, jasno pokazujući „Nismo; mi smo genteel. " "Pojedi svoju večeru, draga", rekla je Luci i ponovo počela da se igra sa mesom koje je jednom cenzurirala. Luci je mrmljala da su ti ljudi izgledali suprotno. "Pojedi večeru, draga. Ova penzija je neuspeh. Sutra ćemo promeniti. “ Jedva da je najavila ovu padajuću odluku kada ju je ukinula. Zavese na kraju sobe su se razišle i otkrile sveštenika, snažnog ali privlačnog, koji je požurio da zauzme svoje mesto za stolom, veselo se izvinjavajući zbog svoje kasnoće. Luci, koja još nije stekla pristojnost, odjednom se digla na noge uzvikujući: „Oh, oh! To je gospodin Beebe! Oh, kako lepo! Oh, Charlotte, moramo prestati sada, koliko god sobe bile loše. Oh! ” Gospođica Bartlett je rekla suzdržanije: „Kako ste, gospodine Beebe? Očekujem da ste nas zaboravili: gospođice Bartlett i gospođice Honeichurch, koje su bile u Tunbridge Vells-u kada ste pomagale vikaru Svetog Petra po tako hladnom Uskrsu. "
Magazin IN 06.06.2020 Katarina Grujic,Ilda Saulic,Tijana Dapcevic, Magazin IN 06.06.2020 Katarina Grujic,Ilda Saulic,Tijana Dapcevic, Reviewed by gledajte on June 06, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.