Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 05.06.2020 Ivana Dudic sprema cizkejk sa kajsijama.Modeli kupacih kostima za ovu sezonu.

U danasnjoj emisiji Prakticna zena koja je emitovana u 16:30h 5.jun 2020 godine na Prvoj televizji mozete pogledati na koji nacin sprema glumica Ivana Dudic koja glumi u serijama Crveni mesec zatim Jugoslovenka... cizkejk sa kajsijama,glumica je pored spremanja hrane koja je i treci put u emisiji,pricala o svojim ulogama u serijama kao i o detaljima iz svog zivota.Ovog puta u emisiji bice napravljen malo drugaciji gulas u kojem ce biti i povrca,socnog mesa i prhkog povrca ili takozvani kobler koji sprema Sandra Djuretic.Naravno u emisiji ce biti i nezaobilazan zanimljiv skec koji ovog puta daje savete za one koji se odluce boravak pored vode - plazu.



Ivana Djuretic priprema cizkejk sa kajsijama.



Malo drugaciji gulas - kobler



Saveti za plazu za ovu godinu.



Predlog knjige: Gospođica Bartlett se iznenadila. Generalno u penziji ljudi su ih gledali dan ili dva pre nego što su govorili i često nisu saznali da će „raditi“ dok ne odu. Znala je da je uljez zlostavljan, čak i pre nego što je pogledala u njega. Bio je starac, teške građe, sa svetlim, obrijanim licem i velikim očima. Bilo je nečeg djetinjastog u tim očima, iako to nije bila djetinjasta senilnost. Šta je tačno bila gospođica Bartlett, nije prestajala da razmišlja, jer joj je pogled prešao na odeću. Ove je nisu privlačile. Verovatno je pokušavao da se upozna sa njima pre nego što su se okupali. Tako je ona poprimila ošamućen izraz kad joj je on rekao, a onda rekao: "Pogled? Oh, pogled! Kako je to divan pogled! " "Ovo je moj sin", reče starac; "Njegovo ime je George. I on ima pogled. " "Ah", rekla je gospođica Bartlett, tlačeći Luci koja je trebala govoriti. "Ono što mislim", nastavio je, "jeste da možete imati naše sobe, a mi ćemo imati svoju. Promenićemo se. “ Bolja klasa turista bila je šokirana zbog toga i saosećala s novodošima. Gospođica Bartlett je, kao odgovor, otvorila usta što je manje moguće i rekla: "Hvala vam zaista puno; to ne dolazi u obzir. " "Zašto?" reče starac sa obe pesnice o stol. "Zato što prilično ne dolazi u obzir, hvala." "Vidite, ne želimo da uzmemo ..." započela je Luci. Rođak ju je ponovo potisnuo. "Ali zašto?" istrajao je. „Žene vole da gledaju pogled; muškarci ne. " I udario je šakama poput nestašnog deteta i okrenuo se sinu govoreći: "George, ubedi ih!"
Prakticna zena 05.06.2020 Ivana Dudic sprema cizkejk sa kajsijama.Modeli kupacih kostima za ovu sezonu. Prakticna zena 05.06.2020 Ivana Dudic sprema cizkejk sa kajsijama.Modeli kupacih kostima za ovu sezonu. Reviewed by gledajte on June 05, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.