Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

U ponoc u petak 5.juna 2020 godine istice rok za prijavu za 100 evra.Novak Djokovic pricao o turnirima.Milos Bikovic izjavio da ce u filmsku industriju u Srbiji u narednih 10 godina biti ulozeno vise od milijardu evra.

U jutarnjem programu Jutro emitovanom u petak 5.jun 2020 godine na Televiziji Prva mozete pogledati koje su bile neke od tema.Do ponedeljka 8.juna 2020 godine svima ce biti isplaceno 100 evra,rok za prijavu je danas petak 5.jun 2020 godine do ponoci,izjavio je Ministar finansija Sinisa Mali.


Za jutarnji program televizje Prva govorio je najbolji teniser sveta Novak Djokovic.Pricao je o povratku na poznate svetske turnire kao i o Adria turu.


Gostovao je i glumac Milos Bikovic koji je pricao o ulaganjima u filmsku industriju od milijardu evra u narednih 10 godina,producentskoj kuci iz italije "Iervolino Entertainment" koja je potpisala memorandum o saradnji sa Vladom Srbije i kada ce biti snimljeni prvi filmovi.Kako izgleda situacija u filmskoj industriji posle korona virusa kao i koje svetske zvezde stizu u Beograd.Detaljnije i opsirnije o svemu mozete pogledati u snimcima.Rok za prijavu od 100 evra istice u ponoc petak 5 jun 2020 godine.
Novak Djokovic dao izjavu i pricao o povratku na turnireMilos Bikovic govorio o ulaganjima u filmsku industriju.
Predlog knjige: „Signora nije imala posla koji bi to radila", rekla je gospođica Bartlett, „uopšte nema posla. Obećala nam je južne sobe sa pogledom blizu jedan, umesto čega su ovde severne sobe, gledanje u dvorište, i dug put uzastopno. Oh, Luci! " "I kokni, osim toga!" rekla je Luci, koja je dodatno ožalošćena Signorovim neočekivanim naglaskom. "To bi mogao biti London." Pogledala je dva reda Engleza koji su sedeli za stolom; na redu belih boca vode i crvenih boca vina koje su se slivale između Engleza; na portretima pokojne kraljice i pokojnog laureata pesnika koji su visili iza Engleza, snažno uokvireni; po obaveštenju engleske crkve (vlč. Cuthbert Eager, M. A. Okon.), to je bio jedini drugi ukras zida. „Charlotte, zar ne misliš da bi smo mogli biti i u Londonu? Teško mogu da verujem da su sve druge stvari samo napolju. Pretpostavljam da je neko toliko umoran. " "Ovo se meso sigurno koristi za supu", rekla je gospođica Bartlett, odlažući vilicu. „Želim da vidim Arnoa. Sobe koje nam je Signora obećala u svom pismu gledale bi preko Arnoa. Signora uopšte nije imala posla. Oh, sramota je! " "Bilo koji šut za mene radi", nastavila je gospođica Bartlett; „Ali izgleda teško da ne biste trebali imati pogled.“ Luci je osjećala da je sebična. "Charlotte, ne smeš me pokvariti: naravno, moraš paziti i na Arno. Mislio sam na to. Prva prazna soba u prednjem delu - „„ Morate je imati “, rekla je gospođica Bartlett, čiji je deo putnih troškova plaćala Lucina majka - deo velikodušnosti na koji je ona stvorila mnogo taktičnih aluzija. „Ne, ne. Morate ga imati. " „Insistiram na tome. Tvoja majka mi nikada ne bi oprostila, Luci. " "Nikad mi ne bi oprostila." Ženski glasovi su postali oživljeni i - ako tužna istina poseduje - pomalo zlobna. Bili su umorni, i pod krinkom nesebičnosti svađali su se. Neki od njihovih komšija razmenjivali su poglede, a jedan od njih - jedan od zlostavljanih ljudi koga neko sreće u inostranstvu - nagnuo se napred preko stola i zapravo se udubio u njihovu svađu. Rekao je: "Imam pogled, imam pogled."
U ponoc u petak 5.juna 2020 godine istice rok za prijavu za 100 evra.Novak Djokovic pricao o turnirima.Milos Bikovic izjavio da ce u filmsku industriju u Srbiji u narednih 10 godina biti ulozeno vise od milijardu evra. U ponoc u petak 5.juna 2020 godine istice rok za prijavu za 100 evra.Novak Djokovic pricao o turnirima.Milos Bikovic izjavio da ce u filmsku industriju u Srbiji u narednih 10 godina biti ulozeno vise od milijardu evra. Reviewed by gledajte on June 05, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.