Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Novak Djokovic pozitivan na korona virus,izjava Djordja Djokovica direktora Adria tour-a

U danasnjem jutarnjem programu Jutro koji je emitovan na televiziji Prva 23.jun 2020 godine,medju ostalim temama bilo je i reci o proteklom teniskom turniru Adri tour koji je organizovan u Bogradu,zatim u Zadru gde je doslo do saznanja da su trojica tenisera pozitivna na korona virus.Medju pozitivnima na korona virus: Dmitrov,Troicki i Coric a danas smo culi i da su Novak Djokovic i njegova zena pozitivni na korona virus.Za jutarnji program govorio je Djordje Djokovic direktor Adria tour-a o tome kako utice na karijeru korona virus,takodje vidimo i da virus ne bira koga ce napasti pa tako ima i fudbalera,odbojkasa,kao i ostalih vrhunskih sportista koji su zarazeni korona virusom.

Predlog knjige: "Oh, Cecil!" uzviknula je: "Oh, Cecil, reci mi!" "Promesi sposi", rekao je. Zabrinuto su zurili u njega. "Prihvatila me je", rekao je, a zvuk te stvari na engleskom naterao ga je da se uzavre i osmehne od zadovoljstva i da izgleda više ljudsko. "Tako mi je drago", rekla je gospođa Honeichurch, dok je Freddi pružio ruku koja je bila žuta od hemikalija. Želeli su da znaju i italijanski, jer su nam fraze odobravanja i čuđenja toliko povezane s malim prilikama da se plašimo da ih koristimo na velikim. Dužni smo postati nejasno poetični ili se skloniti u biblijske uspomene. "Dobrodošli kao jedna od porodica!" rekla je gospođa Honeichurch mašući rukom prema nameštaju. „Ovo je zaista radostan dan! Osjećam se da ćete usrećiti našu dragu Luci. " "Nadam se", odgovori mladić, preusmeravajući pogled prema plafonu. "Mi majke ...", podstakne gospođa Honeichurch, a onda shvati da je bila pogođena, sentimentalna, bombastična - sve stvari koje je najviše mrzila. Zašto ne bi mogao biti Freddi, koji je ukočeno stajao nasred sobe; izgleda vrlo ukršteno i skoro zgodno? "Kažem, Luci!" zvala se Cecil, činilo se da je razgovor zastao. Luci je ustala sa sjedala. Prelazila je preko travnjaka i smeškala im se, baš kao da će ih zamoliti da igraju tenis. Tada je videla lice svog brata. Usne su joj se razdvojile i uzela ga je u naručje. Rekao je: "Spremno!" "Nije mi poljubac?" pitala je majka. Luci ju je poljubila takođe. "Da li biste ih poveli u baštu i o tome rekli gospođi Honeichurch?" - predložio je Cecil. "I stao bih ovde i reći majci." "Idemo sa Luci?" reče Freddi kao da prima naređenja. "Da, idi s Luci." Prešli su na sunčevu svetlost. Cecil ih je posmatrala kako prelaze preko terase i spuštaju se s vidika stepenicama. Oni bi se spustili - on je znao svoje putove - pored grmlja i pored teniskog travnjaka i kreveta dalija, sve dok nisu stigli do kuhinjske bašte i tamo, u prisustvu krompira i graška, bio bi sjajan događaj diskutirano.
Novak Djokovic pozitivan na korona virus,izjava Djordja Djokovica direktora Adria tour-a Novak Djokovic pozitivan na korona virus,izjava Djordja Djokovica direktora Adria tour-a Reviewed by gledajte on June 23, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.