Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Posle rucka - Teme zadnjih dana: Potresna ispovest samohranog oca cetvoro dece.Koliko se veruje u vidovnjacima,magovima,astrolozima,Novi detalji oko slucaja Jelene Marjanovic.Zene u danasnje vreme preuzele veci teret.Sve tajne VIP nocnih akcija.

Emisija Posle rucka koja se emituje svakog radnog dana i subotom u 15.30h na televiziji Happy,uvek budu teme koje se desavaju u svakodnevnom zivotu vecine ljudi.Pata tako znamo da postoje problemi u braku iako to skoro niko nece javno da prica drugim ljudima na sav glas.Isto tako skoro svako je isao nekada kod nekog astrologa ili kod prijatelja ili prijateljice koja gleda u karte i sta kazu te karte.U danasnjem svetu zene imaju veca prava nego ranije pa samim tim i vece obaveze,koliko je to sadasnjimn zenama dobro ili lose takodje ce se govoriti u emisijama.Tu su i politicke teme koje zaobilazimo da objavljujemo preko ovog sajta,jer mi smo neutralni sto se tice politike.Kako reaguje religija na razne stvari.
Ispovest samohranog oca cetvoro dece.

Koliko se veruje magovima,astrolozima,vidovnjacima.

Koliko su danasnje zene u boljem polozaju nego ranije?

Tema o religiji.

Tajne VIP nocnih akcija.

Slucaj Jelena Marjanovic - novi detalji.

Predlog knjige: "Ali možda biste radije da ne radite?" "Žao mi je - ako biste mogli bez njega, mislim da radije ne bih." Starije dame razmenjivale su poglede, ne odobravajući; pogodno je da se devojčica oseti duboko. "Žao mi je," rekla je gospođica Lavish, "književni hakovi su besramna stvorenja. Verujem da nema tajne ljudskog srca u koju ne bismo zavirili. " Ona je veselo marširala do fontane i nazad, i napravila nekoliko izračuna u realizmu. Potom je rekla da je na Piazzi od osam sati kako prikuplja materijal. Dobar deo toga je bio neprikladan, ali naravno uvek se neko morao prilagoditi. Dvojica muškaraca svađali su se oko novčanice od pet franaka. Za pet-frankovsku notu trebalo bi zameniti mladu damu, što bi podiglo ton tragedije i istovremeno pružilo odličnu zavere. "Kako se zove heroina?" pitala je gospođica Bartlett. "Leonora", reče gospođica Lavish; njeno ime je bilo Eleanor. "Nadam se da joj je lijepo." Taj desideratum ne bi bio izostavljen. "A šta je zaplet?" Ljubav, ubistvo, otmica, osveta, bila je zavera. Ali sve je to došlo dok se česma na jutarnjem suncu plivala ka satima. „Nadam se da ćete me oprostiti zbog dosadnog“, zaključila je gospođica Lavish. „Tako je primamljivo razgovarati sa stvarno simpatičnim ljudima. Naravno, ovo je najoptimalnija kontura. Biće mnoštvo lokalnih boja, opisi Firence i okoline, a ja ću takođe predstaviti šaljive likove. I dopustite da vam sve iskreno upozorim: nameravam biti nemilosrdan prema britanskom turistu. " "Oh, zlobna žena", povikala je gospođica Bartlett. "Siguran sam da mislite na Emersons." Gospođica Lavish se osmjehnula Machiavellianu.
Posle rucka - Teme zadnjih dana: Potresna ispovest samohranog oca cetvoro dece.Koliko se veruje u vidovnjacima,magovima,astrolozima,Novi detalji oko slucaja Jelene Marjanovic.Zene u danasnje vreme preuzele veci teret.Sve tajne VIP nocnih akcija. Posle rucka - Teme zadnjih dana: Potresna ispovest samohranog oca cetvoro dece.Koliko se veruje u vidovnjacima,magovima,astrolozima,Novi detalji oko slucaja Jelene Marjanovic.Zene u danasnje vreme preuzele veci teret.Sve tajne VIP nocnih akcija. Reviewed by gledajte on June 16, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.