Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Amig Show 16.06.2020 Milica Pavlovic,Teodora Dzehverovic,Edita Aradinovic,Mirka Vasiljevic

U utorak 16.jun 2020 godine u 22:30h na televiziji Pink prikazuje se nova emisija Amig Show kao i cela emisija preko ovog sajta.U najnovijoj emisiji je kako kazu u najavi devojka zbog koje gori trejding lista Teodora Dzehverovic.Saznajte i kome je Edita Aradinovic dala dozvolu da je slobodno rani.Milica Pavlovic dace odgovre sta joj se sve novo desavalo u zivotu kao i u poslu.Glumica Mirka Vasiljevic,beskrajno duhovita,majka i kako kazu Zivkina unuka,takodje ce imati sta da isprica u emisiji.Pogledajte i novu pesmu mlade nade Angelline.Predstavljen je i premijerni hit od Gazda Paje.Cela emisija bice postavljena umesto najave na ovom istom mestu.

Predlog knjige: „Priznajem da u Italiji moje simpatije nisu prema mojim zemljacima. Privučeni su me zapušteni Italijani i čije živote ću slikati koliko mogu. Jer ponavljam i insistiram, i uvek sam se najviše držao, da tragedija poput jučerašnje nije manje tragična, jer se desila u skromnom životu. " Kada je gospođica Lavish zaključila, vladala je pogodna tišina. Tada su rođaci poželeli uspeh njenim naporima i polako krenuli dalje prema trgu. "Ona je moja ideja o stvarno pametnoj ženi", rekla je gospođica Bartlett. „Ta zadnja primedba pogodila me je kao posebno istinitu. To bi trebao biti najpatetičniji roman. " Luci je prihvatila. Trenutno njen veliki cilj nije bio da se upušta u to. Njeno jutrošnje shvatanje bilo je neobično oštroumno i verovala je da će je gospođica Lavish suditi na pamet. "Ona je emancipirana, ali samo u najboljem smislu te reči," polako je nastavila gospođica Bartlett. "Nitko osim površnog ne bi je šokirao. Juče smo dugo razgovarali. Ona veruje u pravdu i istinu i ljudski interes. Takođe mi je rekla da ima visoko mišljenje o sudbini žene - g. Željno! Kako lepo! Kakvo prijatno iznenađenje! “ "Ah, ne za mene", reče kaplan hrabro, "jer vas posmatram vi i gospođica Honeichurch već prilično vremena." "Čavrljali smo sa gospođicom Lavish." Čelo mu se steklo. „Tako sam video. Jeste li zaista bili? Andate via! sono okuato! " Posljednja primjedba upućena je prodavaču panoramskih fotografija kojima se prilazio uljudan osmijeh. „Uskoro ću se baviti predlogom. Da li biste se vi i gospođica Honeichurch mogli pridružiti meni u vožnji neki dan ove nedelje - vožnji u brdima? Možemo ići gore po Fiesole-u, a natrag prema Settignano-u. Na tom putu postoji tačka na kojoj bismo se mogli spustiti i sat vremena trčati na padini brda. Pogled na Firencu je najlepši - daleko bolji od prikradanog pogleda na Fiesole. Mišljenje je da Alessio Baldovinetti rado uvodi u svoje slike. Taj čovek je imao osećaj za pejzaž. Odlučno. Ali ko to posmatra danas? Ah, svet je previše za nas. "
Amig Show 16.06.2020 Milica Pavlovic,Teodora Dzehverovic,Edita Aradinovic,Mirka Vasiljevic Amig Show 16.06.2020 Milica Pavlovic,Teodora Dzehverovic,Edita Aradinovic,Mirka Vasiljevic Reviewed by gledajte on June 16, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.