Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 16.06.2020 Vanilice u obliku zvezdica,trouglici sa sirom,rolat sa orasimai keksom.

Danasnja emisija Prakticna zena emitovana 16.jun 2020 godine u 16:30h na Prvoj televiziji,donosi nam nove recepte i spremanje raznih novih slanih i slatkih zalogaja.Dragana Dzaleta za koju voditeljka Natasa kaze,kada je Dragana tu ona slobodno moze u bazen na kupanje.Dragan je spremala domace cokoladno mleko i domacu pitu - troglice sa sirom.Marija Nesovic koja je takodje bila u emisiji ali uz publiku a ne kao sada,spremala je u obliku zvezdica,vanilice.Sofija Cvjeticanin koja se nasalila zajedno sa voditeljkom na racun svog prezimena kao i da je vreme da se udaje i menja prezime zbog "tezine" izgovaranja prezimena,spremala je rolat sa mlevenim orasima i keksom.
Domace cokoladno mleko i troglici sa sirom.

Vanilice u obliku zvezdica.

Rolat sa mlevenim keksom i orasima.

Predlog knjige: Gospođica Bartlett nije čula za Alessia Baldovinettija, ali znala je da gospodin Eager nije uobičajeni kapelan. Bio je član stambene kolonije koji je Florence učinio njihovim domom. Poznavao je ljude koji nikada nisu hodali sa Baedekerima, koji su se naučili da uzimaju siestu posle ručka, koji su vozili pogone za koje penzioni nisu čuli, i video su ga privatne galerije koje su bile zatvorene za njih. Živeći u delikatnoj osami, neki u nameštenim stanovima, drugi u renesansnim vilama na padini Fiesolea, čitali su, pisali, proučavali i razmenjivali ideje, dostižući tako intimno znanje, ili bolje percepciju, Firenze koja je uskraćena svima koji nose u džepovima kupova Kuka. Stoga je poziv kapelana bio ponosan. Između dva stada svog stada često je on bio jedina veza, i bio je to njegov izostavljeni običaj birati one svoje migrantske ovce koje su izgledale dostojno i davati im nekoliko sati na pašnjacima stalnih. Čaj u renesansnoj vili? O tome još ništa nije rečeno. Ali ako je do toga došlo - kako će Luci uživati! Pre nekoliko dana i Luci bi se isto osetila. Ali životne radosti se iznova grupiraju. Vožnja u brdima sa gospodinom Eagerom i gospođicom Bartlett - čak i ako je kulminirala rezidencijalnim čajankama - više nije bila najveća od njih. Nešto je slabo odjeknula pustošima Šarlote. Tek kada je čula da gospodin Beebe takođe dolazi, zahvalnost joj je postala iskrenija. "Znači, mi ćemo biti partici", rekao je kapelan. „U ovim danima muke i previranja čovek ima velike potrebe zemlje i poruku čistoće. Andate via! andate presto, presto! Ah, grad! Kako je lep, to je grad. " Priznali su. „Upravo je ovaj trg - tako mi je rečeno - bio svedoci najstrašnijih tragedija. Onome koji voli Firencu Dantea i Savonarola ima nečega snažnog u takvom skrnavljenju - potentnog i ponižavajućeg. " "Doista ponižavajuća", reče gospođica Bartlett. "Slučajno je prolazila gospođica Honeichurch kao što se dogodilo. Teško može da podnese da govori o tome. " Ponosno je pogledala Luci. "I kako smo došli da vas imamo ovde?" - pitao je kapelanski očinski.
Prakticna zena 16.06.2020 Vanilice u obliku zvezdica,trouglici sa sirom,rolat sa orasimai keksom. Prakticna zena 16.06.2020 Vanilice u obliku zvezdica,trouglici sa sirom,rolat sa orasimai keksom. Reviewed by gledajte on June 16, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.