Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 95 epizoda - Ona odlucuje o njihovim sudbinama.

17.jun 2020 godine Prva televizija 21h :Sofiji je rekla Bozidarka da je Vukasin bio kod njenog oca u poseti.Sada je problem koje njih obe muci,da li ce se saznati istina.Aleksi ne veruje Ivan da je Ada ta koja odlucuje o njihovim sudbinama.Ubrzo pocinju prvi problemi u firmi povodom postavljanja novog poslovnog savetnika Jelene,pa tako Luka daje opomenu Jeleni,posle koje mu u posetu dolazi pomocnik notara.Tek ce da bude zavrzlame i problema.Cela epizoda 95 emituje se veceras 17.jun 2020 godine na televiziji Prva u 21h.

Predlog knjige: Nedavni liberalizam gospođice Bartlett zaledio je na to pitanje. „Nemojte je kriviti, molim vas, gospodine Eager. Krivica je moja: ostavila sam je nepročišćenu. " "Dakle, bili ste ovde sami, gospođice Honeichurch?" Njegov glas je sugerirao simpatičnu odbojnost, ali istovremeno ukazivao da nekoliko mučnih detalja neće biti neprihvatljivo. Njegovo tamno, zgodno lice tužno je visjelo prema njoj da bi je uhvatio njen odgovor. "Praktično." "Jedna naša poznanica penzije ljubazno ju je dovela kući", rekla je gospođica Bartlett, prezirno prikrivajući spol čuvara. „I za nju je to moralo biti strašno iskustvo. Verujem da nijedno od vas uopšte nije bilo - da nije bilo u vašoj neposrednoj blizini? " Od mnogih stvari koje je Luci danas primećivala, nije najmanje ništa posebno: gan slepa moda po kojoj će ugledni ljudi grickati krv. George Emerson je držao temu neobično čistom. „Verujem da je umro pored fontane“, bio je njen odgovor. "A ti i tvoj prijatelj ..." "Bili smo u Loži." „To vam je sigurno mnogo uštedjelo. Nisi, naravno, video sramotne ilustracije koje žuljaju Press - Ovaj čovek predstavlja javnu smetnju; on zna da sam savršeno stanovnik, ali i dalje me brine da kupim njegova vulgarna stanovišta. " Sigurno je prodavač fotografija bio u rangu s Luci - u večitoj Italiji sa mladima. Iznenada je ispružio svoju knjigu pred gospođicom Bartlett i gospodinom Eager-om, povezujući ruke dugačkom sjajnom vrpcom crkava, slika i pogleda. "Ovo je previše!" povikao je kapelan, odlučno udarajući u jednog od anđela Fra Angelico. Ona se rastrgala. S prodornog krika podigao se prodavač. Činila se da je knjiga vrednija nego što bi se moglo pretpostaviti. "Htela bih da kupim ..." počela je gospođica Bartlett. "Ignorirajte ga", oštro je rekao g. Eager, i svi su se brzo udaljili od trga.
Igra sudbine 95 epizoda - Ona odlucuje o njihovim sudbinama. Igra sudbine 95 epizoda - Ona odlucuje o njihovim sudbinama. Reviewed by gledajte on June 17, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.