Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Drugo ime ljubavi 5 i 6 epizoda - Jos je nisu prepoznali i svako postaje sumnjicav.

17.jun 2020 godine Prva televizija u 19:15: Samo je pitanje kada ce Lola biti provaljena ,ovaj put je uspela da se izvuce a da je Marija ne prepozna ali sta ce biti sledecg puta.Karlo je krenuo panicno da trazi sina,jer je postao sumnjicav posle Lolinih lazi.Goran postaje sumnjicav i na svog brata Igora,jer cim ga traze i policija i kriminalci,shvata da je verovatno u pitanju novac o cemu mu Igor nije mnogo govorio.Tamara i Luka su zamalo bili uhvaceni u svadji i preljubi od strane Maje.Cele epizode 5 i 6 prikazuju se 17.jun 2020 godine na televiziji Prva u 19:15h.

Predlog knjige: Ali Italijana se nikada ne može zanemariti, najmanje kada ima žalbe. Njegov misteriozni progon g. Eagera postao je nemilosrdan; vazduh je zazvonio sa njegovim pretnjama i podvalama. Apelirao je na Luci; ne bi se umešala? Bio je siromašan - sklonio je porodicu - porez na hleb. Čekao je, labao se, povraćao mu je, bio je nezadovoljan, nije ih napuštao dok im nije očistio sve misli bilo prijatne ili neprijatne. Sada je usledila kupovina. Pod kapelanovim vodstvom odabrali su mnoge odvratne poklone i uspomene - floridne male okvire za slike koji su izgledali uobličeni u pozlaćeno pecivo; drugi mali okviri, strožiji, koji su stajali na malim štapovima i bili su izrezbareni od hrasta; blotting knjiga velluma; Dante od istog materijala; jeftine brošure od mozaika, koje sluškinje narednog Božića nikada ne bi otkrile od pravog; igle, lonci, heraldički tanjiri, smeđe umetničke fotografije; Eros i Psiha u alabasteru; Sveti Petar koji bi odgovarao - sve bi to koštalo manje u Londonu. Ovo uspešno jutro nije ostavilo prijatne utiske na Luci. Bila je pomalo uplašena, i od gospođice Lavish i od gospodina Eagera, znala je ne i zašto. I dok su je uplašili, ona je, začudo, prestala da ih poštuje. Sumnjala je da je gospođica Lavish sjajna umetnica. Sumnjala je da je gospodin Eager podjednako pun duhovnosti i kulture kao što su je naveli. Pokušao ih je nekim novim testom i otkrili su da žele. Što se tiče Charlotte - što se tiče Charlotte, ona je bila potpuno ista. Moglo bi biti lijepo sa njom; bilo ju je nemoguće voljeti. „Sin radnika; Slučajno to znam. Neke vrste mehaničara kada je bio mlad; a zatim je krenuo da piše za socijalističku štampu. Naišao sam na njega u Briktonu. " Razgovarali su o Emersonima. "Kako divno ljudi ustaju u ove dane!" uzdahnula je gospođica Bartlett, prsteći uz model naginjenog tornja u Pizi. "Generalno", odgovorio je g. Eager, "neko ima samo simpatije prema njihovom uspehu. Želja za obrazovanjem i društvenim napretkom - u tim stvarima postoji nešto što nije potpuno zločesto. Postoje neki radni muškarci koje bi neko bio vrlo spreman da vidi ovde u Firenci - malo šta bi shvatili. " "Da li je on novinar sada?" - upita gospođica Bartlett. "On nije; sklopio je povoljan brak. "
Drugo ime ljubavi 5 i 6 epizoda - Jos je nisu prepoznali i svako postaje sumnjicav. Drugo ime ljubavi 5 i 6 epizoda - Jos je nisu prepoznali i svako postaje sumnjicav. Reviewed by gledajte on June 17, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.