Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 17.06.2020 Milica Pavlovic iznenadila Ognjena u Amidzi sou.Aleksandar Radojicic prica o nocnom provodu.

U danasnjoj emisiji Premijera emitovanoj 17.jun 2020 godine na televiziji Pink,mozete pogledati kako je u emisiji Amig Show koja se emitovala sinoc i koju celu mozete pogledati ovde,pevacica Milica Pavlovic iznenadila sve kao i voditelja popularne emisije Ognjena Amidzica prvo sa svojim kasnjenjem pa zatim kojem je uz svoj dolazak donela tortu kao i trubace koji su zagrmeli u studiju na opste iznenadjenje i veselje svih prisutnih.Kako je izjavila,sve je to uradjeno zbog fenomenalne saradnje proteklih 7-8 godina izmedju njih dvoje pa je htela da ga iznenadi kao sto je iznenadila i svoje fanove.Glumac Aleksandar Radojicic snimljen je u nocnom provodu i kako se provodi posle dvomesecne pauze zbog karantina.

Predlog knjige: Izgovorio je ovu napomenu glasom punim smisla, a završio uzdahom. "Oh, pa on ima ženu." "Mrtva, gospođice Bartlett, mrtva. Pitam se - da, pitam se kako on ima moć da me gleda u lice, da bi se usudio tvrditi da me poznaje. Davno je bio u mojoj londonskoj župi. Pre neki dan u Santa Croceu, kad je bio sa gospođicom Honeichurch, snubio sam ga. Neka se pazi da ne dobije više od snaha. " "Šta?" povikala je Luci, ispirajući se. "Izloženost!" proždirao je g. Pokušao je da promeni temu; ali u dramatičnoj tački zainteresovao je svoju publiku više nego što je nameravao. Gospođica Bartlett bila je puna vrlo prirodne radoznalosti. Lusi, iako je želela da više nikada ne vide Emersone, nije bila spremna da ih osudi niti jednom rečju. "Misliš", pitala je, "da je on ireligiozan čovek? To već znamo. “ "Luci, draga ..." rekla je gospođica Bartlett, nježno opovrgavajući prodor svog rođaka. „Trebao bih da se iznenadim ako sve znate. Dečaka - u to vreme nevino dete - izuzeću. Bog zna šta ga je moglo dovesti do njegovog obrazovanja i naslednih kvaliteta. " "Možda", reče gospođica Bartlett, "to je nešto što bolje da ne čujemo." „Jednostavno govoriti“, rekao je gospodin Eager, „jeste. Neću više reći. “ Po prvi put u životu Lucine buntovne misli proletjele su riječima. "Rekli ste vrlo malo." „Nameravao sam da kažem veoma malo“, bio je njegov frigidan odgovor. Ljutito je gledao devojku, koja ga je jednako ogorčeno dočekala. Okrenula se prema njemu iz šaltera prodavnice; grudi su joj brzo narasle. Posmatrao je njeno čelo i iznenadnu snagu usana. Bilo je nepodnošljivo da bi mu trebalo da veruje. "Ubistvo, ako želite znati", ljutito je povikao. "Taj čovek je ubio svoju ženu!" "Kako?" uzvratila je. „U sve svrhe i svrhe on ju je ubio. Tog dana u Santa Croceu - da li su nešto rekli protiv mene? " "Ni reč, gospodine Eager - ni jedna reč."
Premijera/Ekskluzivno 17.06.2020 Milica Pavlovic iznenadila Ognjena u Amidzi sou.Aleksandar Radojicic prica o nocnom provodu. Premijera/Ekskluzivno 17.06.2020 Milica Pavlovic iznenadila Ognjena u Amidzi sou.Aleksandar Radojicic prica o nocnom provodu. Reviewed by gledajte on June 17, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.