Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Zmije se mogu videti na bilo kom mestu.Aplikacija "Info za sve " pocetkom jula.

U jutarnjem programu Jutro prikazanom na Prvoj televiziji 17.jun 2020 godine,medju temama bile su i te da je sada sezona kada zmija ima na raznim mestima pa se cak mogu videti i u centrima gradova ali to nije nikakav razlog za strah.Direktor Veterine Beograd,Budimir Grujic pricao je sa reporterkom Prve,Jelenom Nikolic za jutarnji program o tome i objasnjavao je da su to bezopasne zmije koje ne treba dirati nego pozvati nadlezne sluzbe za to.Kako je objasnio otrovnice ili opasne zmije nikada ne izlaze na ulicu kao i to da one ni ne postoje u okolini Beograda.Od pocetka ove godine do juce ulovljene su 23 zmije,sto nije mnogo veci broj u poredjenju sa prethodnim godinama.Predstavljena je aplikacija "Info za sve" koja je namenjena osobama sa invaliditetom.Kako ce ona funkcionisati i koja je njena namena za jutarnji program Prve televizije,govorio je dr Zoran Radojicic gradonacelnik Beograda.Zmije u ovo doba godine.
Predstavljena aplikacija "Info za sve".
Predlog knjige: „Oh, mislio sam da su me oslobodili zbog tebe. Ali pretpostavljam da ih brani samo njihov lični šarm. " "Ne branim ih", rekla je Luci, gubeći hrabrost i vraćajući se u stare haotične metode. "Nisu mi ništa." "Kako možete misliti da ih brani?" - rekla je gospođica Bartlett, jako razočarana neprijatnim prizorom. Prodavač je verovatno slušao. „Biće joj teško. Jer je taj čovek ubio svoju ženu pred Bogom. " Dodatak Boga je bio upadljiv. Ali kapelan je zaista pokušavao da kvalifikuje nepristojnu primedbu. Usledila je tišina koja je možda bila impresivna, ali bila je samo nespretna. Zatim je gospođica Bartlet žurno kupila Nagnuti toranj i povela na ulicu. "Moram ići", rekao je on, zatvorivši oči i izvadio sat. Gospođica Bartlett mu je zahvalila na ljubaznosti i sa oduševljenjem je govorila o približavanju vožnje. "Pogon? Oh, hoćemo li da se pokrenemo? " Luci je opozvana na svoj način rada, i nakon malo napora, susretljivost g. Eagera je vraćena. "Smeta mi pogon!" uzvikne devojka čim je otišao. „To je samo nagon koji smo se dogovorili sa gospodinom Beebeom bez ikakve gužve. Zašto bi nas pozvao na tako apsurdan način? Mogli bismo ga i pozvati. Svako plaćamo sami. " Gospođica Bartlett, koja je nameravala da se žali nad Emersonom, pokrenuta je ovom napomenom u neočekivane misli. "Ako je to tako, draga - ako je vožnja koju mi i gospodin Beebe idemo sa gospodinom Eagerom zaista ista kao i ona kojom idemo sa gospodinom Beebeom, onda predviđam tužni čajnik s ribom." "Kako?" "Zato što je gospodin Beebe tražio da Eleanor Lavish takođe dođe." "To će značiti još jedan prevoz."
Zmije se mogu videti na bilo kom mestu.Aplikacija "Info za sve " pocetkom jula. Zmije se mogu videti na bilo kom mestu.Aplikacija "Info za sve " pocetkom jula. Reviewed by gledajte on June 17, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.