Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 10.06.2020 Kako se rashladiti?Kolac od breskvi,tortilje sa slaninom,leblebijama i jagodama.

U danasnjoj emisiji emitovanoj na Prvoj televiziji u 16:30h 10.juna 2020 godine u Prakticnoj zeni mozete pogledati,kako se sprema kolac od breskvi u reziji jedanaestogodisnje Katarine Simonovic iz leskovca,koja je dosla sa mamom i bratom.Voditeljka Natasa i Marina spremace tortilje na tri nacina a to su tortilje sa leblebijama,tortilje sa slaninom i tortilje sa jagodama ili sto bi rekli ovo je dnevna doza sa tortiljama.Mesec jun uveliko je poceo ali od vrucina nema jos ni V,bude tu i tamo toplije ali je jun poceo hladno a sada su svakodnevne kise sa nepogodama.Ipak u emisiji su preko zabavnog skeca Voditeljka Natasa i Marina objasnile kako se rashladiti ali kada budu vrucine,ne sada sigurno kada je jutarnja 25 a poslepodnevna 17 stepeni.
Saveti kako se rashladiti.

Kolac od breskvi.

Tortilje sa leblebijama,slaninom,jagodama.

Predlog knjige: "Ne!" uzviknuo je gospodin Emerson, preglasno crkvenim glasom. „Ne pamti ništa slično! Izgrađena verom zaista! To jednostavno znači da radnici nisu uredno plaćeni. A što se tiče freski, ne vidim u njima istine. Pogledajte tog debelog čoveka u plavom! Mora da teži koliko i ja, i puca u nebo poput balona za vazduh. " Mislio je na fresku „Uzašašća svetog Jovana“. Unutra je glas predavača nestao, kao što je i mogao. Publika se nelagodno pomerala, kao i Luci. Bila je sigurna da ne bi trebala biti sa tim muškarcima; ali oni su bacili čaroliju na nju. Bili su toliko ozbiljni i tako čudni da se nije mogla sjetiti kako se ponašati. „Da li se ovo dogodilo ili nije? Da ili Ne?" George je odgovorio: „Desilo se ovako, ako se to uopšte dogodilo. Radije bih se sama popela na nebo nego bi me gurnuli kerubini; i ako stignem tamo, voleo bih da se moji prijatelji izvuku iz njega, baš kao što to rade ovde. " "Nikad nećete ići gore", reče njegov otac. "Ti i ja, dragi dečko, ležaćemo u miru u zemlji koja nas je rodila, a naša će imena nesigurno nestati kao i naš rad." „Neki od ljudi mogu videti samo prazan grob, a ne sveca, ko god da je, kako se diže. Dešavalo se tako, ako se to uopšte dogodilo. " "Izvinite", rekao je frigidnim glasom. „Kapela je nešto mala za dve stranke. Više vas nećemo smetati. " Predavač je bio klerik i njegova publika mora biti takođe njegovo stado, jer su u svojim rukama držali molitvenike i vodiče. Izašli su iz kapele u tišini. Među njima su bile dve male dame Pansiona Bertolini - gospođica Tereza ​​i gospođica Katarina Alan. "Zaustaviti!" povikao je gospodin Emerson. „Ima dovoljno prostora za sve nas. Zaustaviti!" Povorka je nestala bez reči.
Prakticna zena 10.06.2020 Kako se rashladiti?Kolac od breskvi,tortilje sa slaninom,leblebijama i jagodama. Prakticna zena 10.06.2020 Kako se rashladiti?Kolac od breskvi,tortilje sa slaninom,leblebijama i jagodama. Reviewed by gledajte on June 10, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.