Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Paparazzo lov 10.06.2020 Kristijan Golubovic i njegov pravi zivot.Prikazano gde zivi Jelena Pesic.Sokantni snimci Darka Lazica.Milica Todorovic smrsala.

U sredu 10.jun 2020 godine na televizji Pink u 22:30h emituje se nova emisija Paparazzo lov,kao i cela emisija preko ovog sajta.Trudna Ana Sevic prikazana u emisiji.Da li su stvarno u vezi Aleksandra Mladenovic i Mihajlo Saulic.Darko Lazic sokantno mnogo smrsao cak 60kg manje kao i Milica Todorovic koja je smrsala i za koju sada kazu u najavi da izgleda TOP.Pred finale Zadruge 3 prikazano je gde zivi Jelena Pesic.Kako sada danas devojka Gagija Djoganija.Cela emisija bice postavljena na ovom istom mestu umesto najave.


Predlog knjige: Ubrzo se predavač mogao čuti u sledećoj kapeli, koja opisuje život svetog Franje. "George, verujem da je sveštenik Briktonov kurat." George je ušao u narednu kapelu i vratio se govoreći: „Možda jeste. Ne sećam se. " „Tada je bolje da razgovaram sa njim i podsetim ga ko sam. To je to gospodin Eager. Zašto je otišao? Jesmo li razgovarali preglasno? Kako uznemireno. Idem da kažem da nam je žao. Zar nisam bio bolji? Onda će se možda vratiti. " "Neće se vratiti", reče Džordž. Ali gospodin Emerson, uljudan i nesrećan, požurio je da se izvini vlč. Cuthbertu Eageru. Luci, očigledno zaokupljena lunetom, mogla je čuti kako je predavanje ponovo prekinuto, zabrinuti, agresivni glas starca, promukli i povređeni odgovori njegovog protivnika. Slušao je i sin, koji je svaki mali pokušaj shvatio kao da je to tragedija. "Moj otac ima takav uticaj na gotovo sve", obavestio ju je. "Pokušaće da bude ljubazan." "Nadam se da ćemo se svi potruditi", rekla je ona, nervozno se osmehujući. „Zato što mislimo da poboljšava naše karaktere. Ali on je ljubazan prema ljudima jer ih voli; i otkriju ga i vređaju ga ili preplaše. " "Kako glupo od njih!" rekla je Luci, iako je u svom srcu suosjećala; "Mislim da je dobra akcija izvedena taktički ..." "Takt!"
Paparazzo lov 10.06.2020 Kristijan Golubovic i njegov pravi zivot.Prikazano gde zivi Jelena Pesic.Sokantni snimci Darka Lazica.Milica Todorovic smrsala. Paparazzo lov 10.06.2020 Kristijan Golubovic i njegov pravi zivot.Prikazano gde zivi Jelena Pesic.Sokantni snimci Darka Lazica.Milica Todorovic smrsala. Reviewed by gledajte on June 10, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.