Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 92 epizoda - Da li ce veceras biti otkrivene tajne?

11.jun 2020 godine : Sa Lukom ponovo zeli da pocne da kontaktira Bruner,dogovor je bio da se nadju u poslovnom klubu.Ali umesto njega na poslovni sastanak koji je dogovoren u poslovnom klubu stigla je Donka.Kada su se sreli ona mu se predstavila i rekla mu je svoju titulu i tada mu je nagovestila da ce mu sve otkriti sta mu je Ada uradila.Cela epizoda 92 emituje se 11.juna 2020 godine u 21h na televiziji Prva.
Predlog knjige: Prezirno je podigao glavu. Očigledno je dala pogrešan odgovor. Posmatrala je kako jedinstveno stvorenje korača gore-dolje po kapeli. Za mladića lice mu je bilo hrapavo i - sve dok senke nisu pale na njega - tvrdo. Zatamnjena, izrasla je u nežnosti. Videla ga je još jednom u Rimu, na plafonu Sikstinske kapele, noseći teret ždralova. Zdrava i mišićava, on joj je ipak pružio osećaj sivine, tragedije koja bi mogla naći rešenje samo u noći. Osjećaj je ubrzo prošao; za razliku od nje nije se zabavljala nečim tako suptilnim. Rođena tišinom i nepoznatim osećajem, prošla je kad se gospodin Emerson vratio i mogla je ponovo ući u svet brzog razgovora, koji joj je sam bio poznat. "Da li ste bili snubljeni?" mirno je pitao svog sina. „Ali pokvarili smo zadovoljstvo što ne znam koliko ljudi. Neće se vratiti. " "... pun urođene saosećanja ... brzina uočavanja dobrog u drugima ... vizija bratstva čoveka ..." Komadi predavanja o Svetom Franji lebde oko pregradnog zida. "Ne dozvolite nam da vam pokvarimo", nastavio je Luci. "Jeste li gledali te svece?" "Da", reče Luci. "Oni su divne. Znate li koji je nadgrobni spomenik hvaljen u Ruskinu? " Nije znao i predložio im je da pokušaju da to pogode. George se, na svoje olakšanje, odbio pomaknuti, a ona i starac nisu se neprijatno lutali o Santa Croceu, koji je, iako je poput štale, sakupio mnogo lijepih stvari unutar zidova. Bili su i prosjaci koje je trebalo izbegavati i vodiči koji su se kovali po stupovima, i jedna starica sa svojim psom, a tu i tamo sveštenik je skromno prilazio svojoj misi kroz grupe turista. Ali gospodin Emerson je bio zainteresovan samo za pola. Gledao je predavača, za čiji se uspeh verovao da je oslabio, a zatim je anksiozno gledao svog sina.
Igra sudbine 92 epizoda - Da li ce veceras biti otkrivene tajne? Igra sudbine 92 epizoda - Da li ce veceras biti otkrivene tajne? Reviewed by gledajte on June 11, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.