Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 87 epizoda - Da li ce sada Dunja da promeni doneto resenje?

11.jun 2020 godine: Kako smo videli i u proslim epizodama koje mozete pogledati i preko ovog sajta,Dunja je donela odluku i krenula je to da kaze Tvrdom da je resila da raskinu,ali nece ni znati da je kod kuce ceka iznenadjenje u vidu njenih roditelja koji su dosli i koji samo imaju reci hvale za njenog buduceg muza.Sa druge strane Vladi objasnjava Toma da nema vise ljubavi izmedju njega i Dunje,ali to Vlado nikako ne moze da shvati i prihvati.Cela epizoda 87 prikazuje se veceras 11.juna 2020 godine u 20h na Prvoj televiziji,epizodu mozete pogledati ovde.


Predlog knjige: "Zašto će gledati tu fresku?" rekao je nelagodno. "Nisam vidio ništa u tome." "Sviđa mi se Giotto", odgovorila je. „To je divno što kažu o njegovim taktilnim vrednostima. Iako mi se bolje sviđaju stvari poput Della Robbia beba. " „Znači, trebalo bi. Beba vredi desetak svetaca. A moja beba vredi ceo raj, i koliko vidim, živi u paklu. " Luci je opet osjetila da to nije slučaj. "U paklu", ponovio je. "On je nesrećan." "Oh, Bože!" reče Luci. „Kako može biti nesrećan kada je jak i živ? Šta još treba da mu date? I pomislite kako je odgajan - oslobođen svih praznovjerja i neznanja zbog kojih ljudi mrze jedni druge u ime Boga. Sa takvim obrazovanjem, mislio sam da će morati odrasti u sreću. " Nije bila teolog, ali osećala je da se ovde radi o vrlo glupom starom čoveku, kao io veoma nereligioznom. Takođe je osećala da se njenoj majci možda ne sviđa da razgovara sa takvom osobom, a da se Šarlot najoštrije protivi. "Šta da radimo sa njim?" upitao. „Izlazi na odmor u Italiju i ponaša se - tako; poput malog deteta koje je trebalo da se igra i koje se povredilo na nadgrobnom spomeniku. A? Šta si rekao?" Luci nije dala nikakve sugestije. Odjednom je rekao: „Nemojte biti glupi zbog ovoga. Ne tražim da se zaljubiš u mog dečka, ali mislim da bi ga mogao pokušati razumeti. Bližiš mu se godina, a ako se pustiš, siguran sam da si razuman. Možeš mi pomoći. Poznao je tako malo žena, a vi imate vremena. Ovde ste stali nekoliko nedelja, pretpostavljam? Ali pusti sebe. Skloni ste zbunjenosti, ako mogu suditi od sinoć. Prepustite se. Izvucite iz dubine one misli koje ne razumete i raširite ih na suncu i upoznajte značenje istih. Ako razumete Georgea, možete naučiti da razumete sebe. Biće dobro za vas oboje. "
Tate 87 epizoda - Da li ce sada Dunja da promeni doneto resenje? Tate 87 epizoda - Da li ce sada Dunja da promeni doneto resenje? Reviewed by gledajte on June 11, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.