Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 15.06.2020 Angelina je isplivala.Tanja Savic ne moze da zagrli sinove.Milica Todorovic otkrila tajnu.

Ekskluzivno i Premijera emitovane 15.jun 2020 godine na Pink televiziji, donose reportaze i izjave o tome sta se desavalo proteklih dana na javnoj sceni.Za emisiju Premijera izjavu sa bazena da bi povratila kondiciju i ostala zdrava dala je Tijana Dapcevic,koja je pricala kako je podnela karantin,odvojenost od svoje familije i zemlje iz koje dolazi,pricala o svojim pesmama o kojima je pricala i sa svojom koleginicom Gocom Trzan o tome o cemu se peva sada u njihovo vreme.Mozete videti i izjavu pevacice Angeline o tome kako joj je poplavljen auto i da li se uplasila.Takodje je pocela i nastupe.U emisiji Ekskluzivno mozete pogledati ispovest Tanje Savic gde izmedju ostalog kaze kako joj je uskraceno da zagrli sinove.Kakvu li je Milica Todorovic otkrila tajnu koju je cuvala godinama,mozete pogledati u istoj emisiji.
Ispovest Tanje Savic.

Milica Todorovic otkrila dugogodisnju tajnu.

Premijera cela emisija.

Predlog knjige: To je sve. Iz sumraka se podigla gomila. Sakrio je tog izvanrednog čoveka od nje i odnio ga u fontanu. Gospodin George Emerson slučajno se nalazio nekoliko koraka gledajući je preko mesta gde je taj čovek bio. Kako čudno! Preko nečega. Čak i kad ga je vidjela, on se potamnio; palača se sama smračila, njihala se iznad nje, padala na nju tiho, polako, nečujno i nebo je padalo sa njom. Pomislila je: "Oh, šta sam učinio?" "Oh, šta sam učinio?" promrmljala je i otvorila oči. George Emerson ju je i dalje pogledao, ali ne preko svega. Žalila se na tupost i eto! jedan je muškarac izboden, a drugi je držao u naručju. Sedeli su na nekim stepenicama u Uffizi arkadi. Mora da ju je nosio. Ustao je kad je progovorila i počeo da praši kolena. Ponovila je: "Oh, šta sam učinio?" "Onesvestio si se." "Ja - veoma mi je žao." "Kako si sada?" "Savršeno dobro - apsolutno dobro." I počela je da klimne glavom i smeška se. „Onda idemo kući. Nema smisla da se zaustavljamo. " Ispružio je ruku da je podigne. Pretvarala se da ga ne vidi. Povikovi iz fontane - nikada nisu prestali - odjekivali su praznim putem. Čitav svet je izgledao bled i prazan od svog prvobitnog značenja. „Koliko ste bili ljubazni! Možda bih povredio pad. Ali sada sam dobro. Mogu ići sam, hvala. " Ruka mu je i dalje bila ispružena. "Oh, moje fotografije!" iznenada je uzviknula. "Koje fotografije?" „Kupio sam nekoliko fotografija kod Alinari-ja. Sigurno sam ih bacio napolje na trg. " Oprezno ga je pogledala. "Da li biste dodali svoju ljubaznost dohvaćajući ih?"
Premijera/Ekskluzivno 15.06.2020 Angelina je isplivala.Tanja Savic ne moze da zagrli sinove.Milica Todorovic otkrila tajnu. Premijera/Ekskluzivno 15.06.2020 Angelina je isplivala.Tanja Savic ne moze da zagrli sinove.Milica Todorovic otkrila tajnu. Reviewed by gledajte on June 15, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.