Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 94 epizoda - Ovo je samo uvertira sta ce tek biti!

16.jun 2020 godine u 21h: Vukasin je presao sve granice i poceo je da preti Sofijinoj majci da je ono sto ce videti na televiziji uvece,samo mali deo onoga sto ce gledati u buducnosti.Kada je ugledao novog poslovnog partnera Milu,Aleksa je zbog toga pobesneo na Adu koja je donela takvu odluku.Od besa ne moze normalno da funkcionise,pa je na Milu svalio svu krivicu zbog toga jer se na naslovnoj stranici pojavio sa Sofijom i pisanjem o svadbi u medijima.Kada se Mila pojavila u Kan Holdingu mnogi se nisu obradovali,pa je medju njima i Aleksa,koji isto ne voli sto je ona u firmi.Cela epizoda 94 prikazuje se u utorak 16.jun 2020 godine na Prvoj televiziji u 21h.


Predlog knjige: Tamo je kupila fotografiju Botticellijevog "Rođenja Venere". Venera je, sažaljenja, pokvarila sliku, inače toliko šarmantnu, a gospođica Bartlett je nagovorila da to učini bez nje. (Šteta u umetnosti naravno označava golotinju.) Giorgionovi „Tempesta“, „Idolino“, neke od sikstinskih freski i Apoksiomenos su dodate tome. Tada se osjetila malo smirenije i kupila je Fragnalicino „Koronaciju“, Giottovo „Uzašašće svetog Jovana“, neke bebe Della Robbia i neke Guido Reni Madonnas. Po njenom ukusu bio je katolički, i nekritički je odobravala svako dobro poznato ime. Ali iako je potrošila skoro sedam lira, kapija slobode izgledala je još uvijek neotvorena. Bila je svesna svog nezadovoljstva; bilo joj je novo što je toga bila svjesna. "Svet je," pomislila je, "sigurno pun lepih stvari, kad bih samo ja mogao da ih naiđem." Nije bilo iznenađujuće što gospođa Honeichurch nije odobravala muziku, izjavivši da je ćerku uvek ostavila zavidnom, nepraktičnom i dirljivom. "Nikad mi se ništa ne dogodi", razmišljala je dok je ulazila na Piazza Signoria i nonšalantno gledala u čuda koja su joj sada prilično poznata. Veliki trg bio je u senci; sunce je prekasno zašlo da bi ga pogodilo. Neptun je već bio sumračan u sumraku, napola boga, napola duha, a njegova fontana sanjivo je planula ljudima i satiri koji su zajedno išli na njenu maržu. Lođa se prikazala kao trostruki ulaz u pećinu, u kojoj je mnogo božanstava, sjenovitih, ali besmrtnih, pazeći na dolaske i odlaske čovječanstva. To je bio čas nestvarnosti - čas, odnosno kada su nepoznate stvari stvarne. Starija osoba u takvom satu i na takvom mestu mogla bi pomisliti da mu se to dovoljno događa i odmarati se zadovoljna. Luci je poželela još. Žustro je fiksirala pogled na toranj palače, koji se uzdizao iz donje tame poput stuba od okruglog zlata. Činilo se da više nije kula, koju više ne podržava zemlja, već neko nedostižno blago koje je puklo na mirnom nebu. Svjetlina joj je očarala, i dalje joj je plesala pred očima kad ih je sagnula na zemlju i krenula prema kući. Tada se nešto dogodilo. Dva Talijana kod Lože svađala su se oko duga. "Cinkue lire", uzvikivali su, "cinkue lire!" Sparnuli su se jedno na drugo, a jedan od njih je lagano udario u grudi. Namrštio se; sagnuo se prema Luci sa zanimljivim pogledom, kao da ima važnu poruku za nju. Otvorio je usne da je pruži, a među njima je izašao mlaz crvene boje i strugao mu se po neobrijanoj bradi.
Igra sudbine 94 epizoda - Ovo je samo uvertira sta ce tek biti! Igra sudbine 94 epizoda - Ovo je samo uvertira sta ce tek biti! Reviewed by gledajte on June 15, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.