Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Nikad nije kasno 14.06.2020 U ziriju Goca Trzan i Enes Begovic cela emisija

U nedelju 14.jun 2020 godine na televizji Prva prikazuje se nova emisija Nikad nije kasno koja se moze gledati cela i preko ovog sajta u toku veceri.U ziriju ove nedelje bili su Goca Trzan i Enes Begovic,sto znaci da ce ovaj regionalni nedeljni muzicki sou i dalje biti bogat sa salama i profesionalnim ocenama kod zirija kao i svaki put.U najavi se vidi da je neko od takmicara kod zirija pokrenuo emocija jer su cak i spominjali u sali otvaranje NNK banke sa najpovoljnijim kamatama na emocije.Umesto najave na ovom istom mestu bice postavljena cela emisija,u kojoj mozete videti izjave takmicara koji su prosli u drugi krug o tome sta imaju novo da ispricaju.
Predlog knjige: Gospodin Beebe je bio u pravu. Luci nikada nije tako jasno znala svoje želje kao nakon muzike. Nije zaista cenila duhovnost sveštenika niti sugestivne cvrkut gospođice Alan. Razgovor je bio mučan; želela je nešto veliko i verovala je da će joj to doći na vetrovitoj platformi električnog tramvaja. To ona možda neće pokušati. Bilo je neugodno. Zašto? Zašto su velike stvari bile neukusne? Charlotte joj je jednom objasnila zašto. Nisu dame bile inferiornije od muškaraca; bili su različiti. Njihova misija bila je da inspirišu druge na dostignuća, a ne da postignu sebe. Posredno, taktom i besprekornim imenom, dama bi mogla postići mnogo toga. Ali ako bi sama pojurila u prepad, bila bi prvo cenzurisana, zatim prezrena i na kraju ignorisana. Za ilustraciju ove točke napisane su pesme. Mnogo je toga što je besmrtno kod ove srednjovekovne dame. Zmajevi su otišli, pa tako i vitezovi, ali ona i dalje ostaje u našoj sredini. Vladala je u mnogim rano-viktorijanskim dvorcima i bila je kraljica mnogo ranijih viktorijanskih pesama. Slatko je zaštititi je u poslovnim intervalima, slatko je odati čast kada je dobro skuvala našu večeru. Ali avaj! stvorenje raste degenerirano. U njenom srcu takođe se rađaju čudne želje. I ona je zaljubljena u jake vetrove, ogromne panorame i zelene morske površine. Ona je obeležila kraljevstvo ovog sveta, koliko je puno bogatstva, lepote i rata - blistava kora, sagrađena oko centralnih vatri, okrećući se prema nebesima koja se povlače. Muškarci, izjavljujući da ih ona nadahnjuje, radosno se kreću po površini i imaju najdraže susrete sa drugim muškarcima, srećni, ne zato što su muževni, već zato što su živi. Pre nego što se emisija raspadne, želela bi da odustane od avgusta u tituli Večne žene i ode tamo kao svoje prolazno ja. Luci ne stoji za srednjovekovnu damu, koja je poprilično bila ideal kojem su priuštili da podigne oči kad se oseti ozbiljno. Ni ona nema sistema pobune. Tu i tamo ju je ograničenje posebno nerviralo, pa će je prestupiti i možda će joj biti žao što je to učinila. Danas popodne bila je osebujno suzdržana. Ona bi zaista volela da uradi nešto od čega njeni dobrovoljci nisu odobravali. Kako možda ne ide električnim tramvajem, otišla je do Alinarijeve prodavnice.
Nikad nije kasno 14.06.2020 U ziriju Goca Trzan i Enes Begovic cela emisija Nikad nije kasno 14.06.2020 U ziriju Goca Trzan i Enes Begovic cela emisija Reviewed by gledajte on June 14, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.