Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Zvezde Granda 13.06.2020 Karleusa napravila haos i cela emisija veceras.

U novoj emisiji popularnog subotnjeg muzickog soua Zvezde Granda koji se emituje u 21h na televiziji Prva 13.jun 2020 godine,kako vidimo u najavi i dalje je Jelena Karleusa u celom kadru sa svojim ponasanjem,komentarima i plesom.Za neke od takmicara izjavila je da je korona koja napada pluca i posle koje su izgleda vidljive posledice na pluca,nakon kojih se peva fantasticno,takodje je i prozvala Djordja Davida koji je isto prelezao koronu da imaju identicnu boju lica.Ne voli Jelena Karleusa ni da se njen favorit negativno kritikuje jer je onda njena reakcija nezgodna.Prikazani su i snimci pocetka emisije u kom se vidi kako Djordju Davidu menjaju zavoj na nozi,prikazan je dolazak Jelene Karleuse i njeno malo duze namestanje pleksiglasa kao i njena plesna tacka.Cela emisija bice postavljena umesto najave na ovom istom mestu.

Cela emisija


Namestanje zavoja i dolazak Karleuse.

Predlog knjige: Luci je jednim okom na vremensku prognozu napokon rekla da misli da su Emersons lijepi; ne da je sada videla bilo šta od njih. Čak su i sedišta za večerom pomerena. "Ali nisu li vas uvek plašili da izađete s njima, draga?" - upita djevojčica radoznalo. "Samo jednom. Charlotte se nije svidela i rekla nešto - prilično pristojno, naravno. " „Najviše od nje. Ne razumeju naše načine. Moraju pronaći svoj nivo. " Gospodin Beebe je radije osećao da su prošli ispod. Oni su odustali od pokušaja da osvoje društvo, a sada je otac bio gotovo tih kao i sin. Pitao se da li neće planirati ugodan dan za ove ljude pre nego što oni odu - možda bi neka ekspedicija, sa Luci, bila dobro opremljena. Bilo je jedno od glavnih zadovoljstava gospodina Beebe-a da ljudima pruži srećne uspomene. Prišla je večer dok su ćaskali; vazduh je postajao sve svetliji; boje na drveću i brdima su se pročistile, a Arno je izgubio blatnu čvrstinu i počeo da treperi. Bilo je nekoliko pruga plavkasto-zelene boje među oblacima, nekoliko mrlja vodenastog svetla na zemlji, a onda je kapljajuća fasada San Miniaja blistavo blistala na zalaznom suncu. "Prekasno za izlazak," rekla je gospođica Alan s olakšanim glasom. "Sve galerije su zatvorene." "Mislim da ću izaći", reče Luci. "Želim da obilazim grad u kružnom tramvaju - na platformi kod vozača." Njene dve drugarice izgledale su ozbiljno. Gospodin Beebe, koji se osjećao odgovornim za nju u odsustvu gospođice Bartlett, usuđivao se reći: „Volio bih da možemo. Na nesreću imam pisma. Ako želite da izađete sami, zar ne biste bili bolji na nogama? " "Italijani, dragi, znate", reče gospođica Alan. "Možda ću upoznati nekoga ko me čita i prolazi!" Ali oni su i dalje izgledali negodovanje, a ona je dosad priznala gospodinu Beebe da je rekla da će ići samo na malu šetnju i nastaviti na ulicu koju posećuju turisti. "Ona uopšte ne bi trebala ići", reče gospodin Beebe, dok su je gledali kroz prozor, "i ona to zna. Spustio sam to na previše Beethovena. "
Zvezde Granda 13.06.2020 Karleusa napravila haos i cela emisija veceras. Zvezde Granda 13.06.2020 Karleusa napravila haos i cela emisija veceras. Reviewed by gledajte on June 13, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.