Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Magazin IN 13.06.2020 Slavica Cukteras,Irina Vukotic,Vesna Dedic,

Emisija magazin in koju mozete gledati u subotu 13.jun 2020 godine u 16.10 na televiziji Pink,kao i cela emisija preko ovog sajta gostuju:Izvorinka Milosevic,Zinaida Dedakin,Vesna Dedic,Irina Vukotic,Slavica Cukteras.U danasnjoj emisiji tema je o tome sta je danas teze naci novu ljubav,novi posao ili razlog da se ne potone u depresiju.Izvorinka Milosevic porucila Slavici Cukteras,da ima jako malo godina i mora da je jako isiba zivot da bi shvatila,ali je Slavica prekinula i izjavila da ne zeli da je siba niko.Kako vidimo u najavi najvise je izgleda bilo polemike izmedju Izvorinke i Slavice.Irina Vukotic nema potrebu da obelodani kroz medije sve sto joj se lepo desi u zivotu kao i sve ostalo sto mozete pogledati u celoj emisiji.Umesto najave na ovom istom mestu bice postavljena cela emisija.

Predlog knjige: "Dopustite mi da završim priču", rekao je gospodin Beebe, koji se vratio. „Gospođica Lavish je probala gospođicu Pole, ja sam, svako, i na kraju rekla:„ Idem sama. “ Po završetku pet minuta vratila se neupadljivo sa zelenom daskom i pocela da se strpljivo igra. " "Štagod da se desilo?" povikala je Luci. "Niko ne zna. To niko nikad neće znati. Gospođica Lavish se nikada neće usuditi to reći, a gospodin Emerson ne misli da to vrijedi reći. " "Gospodin. Beebe - stari gospodin Emerson, da li je dobar ili nije dobar? Želim da znam. " Gospodin Beebe se nasmejao i predložio joj da pitanje reši sama. "Ne; ali tako je teško. Ponekad je tako blesav, a onda mu ne zamerim. Gospođice Alan, šta mislite? Da li je fin?" Mala starica je odmahnula glavom i negodovala uzdah. Gospodin Beebe, koga je razgovor zabavljao, uzburkao ju je rekavši: "Smatram da ćete ga morati smatrati lepim, gospođice Alan, nakon posla sa violetima." "Ljubičice? Oh, Bože! Ko ti je rekao za ljubičice? Kako se stvari zaokružuju? Penzija je loše mesto za tračeve. Ne, ne mogu zaboraviti kako su se ponašali na predavanju gospodina Eagera u Santa Croceu. Oh, jadna gospođice Honeichurch! Stvarno je bilo loše. Ne, dosta sam se promenila. NE volim Emersonsa. Nisu lepi. " Gospodin Beebe se nonšalantno osmehnuo. Lagano se potrudio da uvede Emerson u društvo Bertolini, a taj napor nije uspeo. Bio je skoro jedina osoba koja im je ostala prijateljska. Gospođica Lavish, koja je predstavljala intelekt, bila je neprijateljski raspoložena, a sada je gospođica Alans, koja se zalagala za dobar uzgoj, pratila nju. Gospođica Bartlett, razmišljanje o obavezi, jedva bi bilo građansko. Slučaj Luci je bio drugačiji. Ona mu je maglovito ispričala svoje avanture u Santa Croceu, a on je shvatio da su ta dva čoveka učinila znatiželjan i možda složen pokušaj da je anektiraju, da joj pokažu svet sa svog čudnog stanovišta, da ga zainteresuju za njihovu privatnu tuge i radosti. Ovo je bilo nepromišljeno; nije želeo da njihova devojka zauzme mladu devojku: radije bi trebalo da propadne. Napokon, o njima nije znao ništa, a penzione radosti, penzijske tuge, su lažne stvari; dok će Luci biti njegova župljanka.
Magazin IN 13.06.2020 Slavica Cukteras,Irina Vukotic,Vesna Dedic, Magazin IN 13.06.2020 Slavica Cukteras,Irina Vukotic,Vesna Dedic, Reviewed by gledajte on June 13, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.