Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 12.06.2020 Darko Tomovic sprema tortu sa jagodama i breskvama.Kupaci kostimi koji su u trendu.

Emisija Prakticna zena emitovana danas 12.jun 2020 godine na Prvoj televiziji u 16:30h,mozete videti glumca Darka Tomovica koji je na pocetku emisije zasmejavao sve u studiju,pa tek posle par minuta zabave u studiju,zvanicno je docekan glumac koji je poceo predstavljanje kako teku pripreme kod posla kao i na koji nacin se priprema za najobicnije poslove iz svakodnevnog zivota.Pored price o glumi,mogucoj drugoj sezoni Igra sudbine,spremao je i tortu sa jagodama i breskvama.U zanimljivom skecu voditeljka Natasa,zajedno sa svojom ekipom u studiju prikazano je koji su kupaci kostimi u trendu za ovo leto 2020 godine.
Darko Tomovic priprema tortu sa jagodama i breskvama.

Kupaci kostimi koji su u trendu 2020 godine.

Predlog knjige: Čeljust joj je pala. Šutjela je. Gospodin Beebe, čiji su socijalni resursi bili beskrajni, izašao je kako bi naručio čaj, a ona je nastavila Luci žurnim šaptom: „Stomach. Upozorio je gospođicu Pole na njenu kiselost u stomaku, nazvao je to - i možda je mislio da bude ljubazan. Moram reći da sam se zaboravila i smijala; bilo je tako iznenadno. Kao što je Tereza ​​istinski rekla, to nije bila smešna stvar. Ali poenta je u tome što je gospođica Lavish pozitivno ZANIMLjENA svojim spominjanjem S. i rekla da joj se sviđa otvoreni govor i da se susreće sa različitim nivoima mišljenja. Mislila je da su oni komercijalni putnici - „bubnjari“ je bila reč koju je koristila - i tokom večere pokušavala je da dokaže da Engleska, naša velika i voljena zemlja, ne počiva na samo trgovini. Tereza ​​se jako iznervirala i napustila stol pred sirom, rekavši kako je to uradila: 'Eto, gospođice Lavish, onaj je koji vas može zbuniti bolje od mene' i ukazala na tu prelepu sliku lorda Tennisona. Tada je gospođica Lavish rekla: 'Tut! Rani viktorijanci. "Zamislite samo! 'Tut! Moja rana viktorijanska porodica. “Moja sestra je otišla i osećao sam se da moram govoriti. Rekao sam: 'Gospođice Lavish, ja sam rani viktorijanac; barem, to jest, neću čuti dah nezahvalnosti protiv naše drage kraljice. "Bilo je to grozno govoriti. Podsetio sam je kako je kraljica bila u Irskoj kada nije želela da ide, a moram da kažem da je bila omamljena i nije odgovorila. Ali, na nesreću, gospodin Emerson je čuo ovaj deo i pozvao je dubokim glasom: 'Sasvim tako, sasvim tako! Poštujem ženu zbog njene posete Irskoj. "Žena! Tako loše kažem stvari; ali vidite u kakvoj smo vezi bili u to vreme, a sve zbog S. koji je prvo pomenut. Ali to nije bilo sve. Nakon večere gospođica Lavish je zapravo došla i rekla: 'Gospođice Alan, idem u sobu za pušače da razgovaram sa ta dva simpatična muškarca. Dođite, takođe. ’Ne treba ni govoriti da sam odbio takav neprikladan poziv, a ona je imala hrabrosti da mi kaže da će to proširiti moje ideje, i rekla da ima četvoro braće, sve muškarce sa Univerziteta, osim jednog koji je bio u vojsci , koji je uvek poenta razgovarao s komercijalnim putnicima. "
Prakticna zena 12.06.2020 Darko Tomovic sprema tortu sa jagodama i breskvama.Kupaci kostimi koji su u trendu. Prakticna zena 12.06.2020 Darko Tomovic sprema tortu sa jagodama i breskvama.Kupaci kostimi koji su u trendu. Reviewed by gledajte on June 12, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.