Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Sandra Bugarski - Panceta gostovala u jutarnjem Prve.Roditelji usvojenog pa oduzetog deteta gosti u emisiji.Zbog cega je pop odbio da odrzi opelo detetu na sahrani?

U jutarnjem programu Jutro koji je emitovan danas 12.jun 2020 godine na Prvoj televiziji,mozete da pogledate neke od tema i prica.Glumica Sandra Bugarski priznaje da je stekla popularnost tek kada je zaigrala u ulozi "Marice Pancetovic Pancete" u seriji Igra sudbine,koja se moze gledati i preko ovog sajta.Iako obozava pozoriste i njena dusa je u pozoristu,prihvatila je ovu ulogu u seriji.Objasnila je i zasto je tolika popularnost serije i koje sve anegdote dozivljava sa fanovima kada je bila u provodu sa kolegama na Skadarliji.
Detetu od dve godine koje je nastradalo u saobracajnoj nesreci u prisustvu roditelja,pravoslavni pop nije hteo da sluzi opelo jer dete nije bilo krsteno,iako su apelovali i kumovi i roditelji.Za emisiju je video izjavu dao Otac Grigorije Markovic,svestenik Vozdovacke crkve i pricao o pravilima crkve.Usvojitelji koji su usvojili dete i koje im je posle nekog vremena oduzeto dete gostovali su emisiji jutarnjeg programa.Biljana i Borislav Savic izneli su u emisiji detalje svega sto se desavalo.Iako su dobili odobrenje da mogu da usvoje dete,posle odredjenog vremena stigao je dopis da se potkrala greska i da dete motra da se oduzme.Sa druge strane gostovao je i savetnik u Ministarstvu za rad, zaposljavanje, boracka i socijalna pitanja Dragan Vulovic,ispricao je koja je procedura kod usvajanja deteta i da se desila greska.Usvojitelji su podneli tuzbu protiv svih odgovornih zbog novonastale situacije.
Panceta gostovala u jutarnjem.

Pravoslavni pop nije hteo da sluzi opelo detetu koje nije bilo krsteno.

Dozvolili da se dete usvoji pa zbog greske oduzeli dete.

Predlog knjige: "To pripada raskošnom." rekao je sveštenik. "Dobar momak, raskošni, ali voleo bih da krene na pipu." "Oh, gospodine Beebe", rekla je gospođica Alan, podeljena između strahopoštovanja i veselja. „Zapravo, iako je užasno pušiti, nije baš tako strašno kao što pretpostavljate. Prišla je tome, praktično u očaju, nakon što su je životni poslovi odveli u klizište. Sigurno to čini opravdljivijim. " "Šta je to bilo?" upita Luci. Gospodin Beebe se zadovoljno naslonio, a gospođica Alan je počela ovako: „To je bio roman - i bojim se, iz onoga što mogu da sakupim, ne baš lep roman. To je tako tužno kada ih ljudi koji imaju sposobnosti zloupotrebljavaju, i moram reći da to gotovo uvek čine. U svakom slučaju, ostavila ga je skoro završeno u grobu Kalvarije u hotelu Capuccini u Amalfiju, dok je tražila malo tinte. Rekla je: "Mogu li dobiti malo mastila, molim vas?" Ali znate šta su Italijani, a u međuvremenu je Grotto vikao na plažu, a najžalosnije od svega je što se ne može sjetiti onoga što je napisala. Jadna stvar je bila vrlo bolesna nakon toga, pa su je zapalili u cigarete. To je velika tajna, ali drago mi je što mogu reći da piše još jedan roman. Pre neki dan je rekla Terezi i gospođici Pole da je poprimila svu lokalnu boju - ovaj roman će biti o modernoj Italiji; druga je bila istorijska - ali nije mogla da započne dok nije imala ideju. Prvo je probala Perugiju za inspiraciju, a zatim je došla ovde - to nikako ne sme da se zaobiđe. I tako veselo kroz sve to! Ne mogu si pomoći da pomislim kako se svima može diviti, čak i ako ih ne odobravate. " Gospođica Alan je uvijek bila dobrotvorna protiv svog boljeg prosuđivanja. Delikatni patos očarao je njene nepovezane primedbe, dajući im neočekivanu lepotu, baš kao što u raspadajućim jesenskim šumama ponekad nastaju mirisi koji podsećaju na proleće. Osjećala je da je napravila gotovo previše dozvola i žurno se izvinila zbog svoje tolerancije. "Svejedno, i ona je pomalo - jedva bih volela da kažem nehajno, ali ponašala se najčudnije kada su stigli Emersonovi." Gospodin Beebe se nasmešio dok je gospođica Alan pala u anegdotu za koju je znao da neće moći da završi u prisustvu jednog gospodina. „Ne znam, gospođice Honeichurch, ako ste primetili da gospođica Pole, dama koja ima toliko žute kose, uzima limunadu. Onaj stari gospodin Emerson, koji stvari postavlja vrlo čudno.
Sandra Bugarski - Panceta gostovala u jutarnjem Prve.Roditelji usvojenog pa oduzetog deteta gosti u emisiji.Zbog cega je pop odbio da odrzi opelo detetu na sahrani? Sandra Bugarski - Panceta gostovala u jutarnjem Prve.Roditelji usvojenog pa oduzetog deteta gosti u emisiji.Zbog cega je pop odbio da odrzi opelo detetu na sahrani? Reviewed by gledajte on June 12, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.